Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mennyire taszít ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire taszít ha a hasatokra élvez a párotok?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretném ( arról már lemondtam hogy a melleire) de ő nem engedi. Természetesen tiszteletben tartom de vágyom rá jó lenne..

Nálatok volt olyan hogy a pasi oda élvezett ahova akart de nem kérdezte h neked oké e..

2019. dec. 13. 20:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Eddig az 5.5év alatt egyszer engedte. De akkor is csak azért szerintem mert komoly válságban voltunk és hogy ne szakítsunk.. De azt mondta ha benne élvezek el azt imádja
2019. dec. 14. 09:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor se értem ezt a logikát. Azt még csak csak meg tudom érteni, hogy a szájába ne akarja valamiért, de sima a többi miért tabu? Csak letörli és kész. Komolyan nem értem.
2019. dec. 14. 11:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Én se engedtem sose mellre vagy hasra (bár a barátom nem is akarta soha), viszont attól még szájba engedem. Amoda meg azért nem mert tisztaság mániás vagyok és ha letörölném attól még rossz érzésem lenne.
2019. dec. 14. 14:21
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 Lehet fürödni is ám.😁
2019. dec. 14. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!