Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Hamar szakitotok olyan pasival aki nem tud kielégíteni? . Meddig vagytok türelmesek?
Az attól függ h mit jelent h “nem tud kielégíteni”.
Így vagy úgy, de ki tud. Van nyelve, keze, szája, dildo/vibri... ha a farka nincs is rendben. És utóbbit is “rendbe lehet hozni”.
Nagyon sok párkapcsolatban a nő nem tud kielégülni, kolléganőim szokták ezt mesélni, hogy mennyi mindenkit ismernek akiknél ez a gond.
Érzelmileg viszont minden mást megkapnak és teljesen jól elvannak. Ezért ragaszkodnak a kapcsolathoz.
Igen
Nem fogok fél évig vagy évekig aszalódni soványodni egy olyan kapcsolatban ahol nem vagyok kielégítve
Maximum 2-3 hónap után ha nem történik váltózás akkor dobbantok és még így is túl türelmes vagyok
Hiába a az érzelmek ha nem kapom meg azt és olyan minőségben amire én vagyok az kiéget és rá unok a szemelyre ki fogok belőle ábrándulni
N
Ui persze nem magától várom a csodát
Kommunikáció ellenére se történik váltózás na akkor dobbantok
Ui2
Írtatok itt a vibrit ,dildot
De akkor minek pasi? Megoldód akkor magadnak
Azt akarod hogy a FÉRFI elégítsen ki nem egy tárgy.. -
Oké van keze nyelve
Na most fordítsátok meg... melyik pasinak lenne elég csak szopás és a kézimunka ?mert a csaj a másik 2 lyukával nem tudja ki elégíteni a pasikat csak kézzel meg szájjal...vagy hozzá vág a pasihoz egy műpuncit, szexbabát h nesze tessék ?
Nem gyerekek . Egy kapcsolatban FONTOS hogy ak aktus is kielégítő legyen mind2 félnek !!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!