Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 22 évesen egyszer sem szexelte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen egyszer sem szexeltem. Ez mennyire normális dolog?

Figyelt kérdés

Még barátnőm sem volt még, és eddig csak 1 lánnyal próbáltam volna ismerkedni igazán, de valamiért nem alakultak jól a dolgok vele.

Már kezd idegesítő lenni ez, mert már évek óta vágyom barátnőre, és nem csak a szex miatt, ne értsetek félre!

Nem nézek ki rondán, pár évet letagadhatnék, ami nem túl jó, viszont magas vagyok, és nem vagyok elhízva.

2019. dec. 11. 21:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az nem normális, hogy egy csajnál próbálkoztál csak.

Változtass, kezdj csajozni.

2019. dec. 11. 22:27
 12/16 anonim ***** válasza:
30%

Abnormálisnak nem mondhatjuk, hiszen nem az,🤔 de qurvára ideje lenne már!! 😀😀

Én azt mondom vágj bele, és toljad mint a nyulak, ez kifejezetten az a kor...

Tömjed be ahová csak lehet 1 nőben! 😉

Ui: Almás pite nem játszik... 😳😀

33/F

2019. dec. 12. 00:09
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Menj prostihoz
2019. dec. 12. 00:27
 14/16 hedvigg ***** válasza:
72%

Szubjektív dolog hogy normális e.

Menj csajozni, valami nálad jóval csúnyább haveroddal, és a haverod kezdjen mindig előbb a nőnél, te meg arasd le a babérokat.

2019. dec. 12. 04:23
 15/16 anonim ***** válasza:
72%

Van egy 28 éves haverom, akinek detto nem volt még csaja sem. De teljesen le is szarja, már viccelődtem vele, hogy biztos nem hetero, de nem ez van mögötte. Egyszerűen meg se erőlteti magát, hogy ismerkedjen. Meg persze válogatós is, szóval teljes káosz a spanom.

Nem tom gáz-e, én max sajnálnám, hogy a fiatal korom ellenére nem "éltem" én 18 éves koromig nem csajoztam, és sajnáltam a középsulis éveket, hogy senkivel se jöttem össze.

2019. dec. 12. 06:28
 16/16 anonim ***** válasza:
57%
Egyébként most nem azért de van egy életképtelen testvérem. Dolgozni nem hajlandó, nem is szép, hülye is, sőt idegesítő. Sovány is mint a gilliszta. Mégis szexelt már több csajjal is. Annyi hogy hülyeségeket beszél állandóan. Ezzel meg tud fogni csajokat. Mert azt hiszik csak viccel. Aztán rájönnek milyen és mindenki elhagyja. Szóval nincs neki most csaja, hosszú kapcsolata sosem volt, de még ez is képes volt szexuális kapcsolatot létesíteni. Sokat számít mit gondolsz magadról. El kell hinni hogy te is tudsz. Ha a testvérem tudott akkor ti is.
2019. dec. 12. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!