Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex 1 arab férfival?
Jezudom nyugodjatok mar le:D ember fuggo h ki mennyire agressziv ne mondjuk mar az egesz nemzetre hogy tertorista vadallatok...
en ‘csak’ felver sraccal voltam, a szex nem volt olyan jo, valahogy nem illettunk ossze anatomiailag, nem tudom ez minek volt koszonheto de massal nem tapasztaltam (kellemetlen erzes volt a szex pedig nedves voltam esnem volt hatalmas farka, semmi extra). Ill korbe volt metelve ami lehet h okozhatta ezt az erzest. Sot en azt gondolom ez okozta. Nekem kifejezetten nem tetszik az ilyen penisz kulsore sem es kezzel se nagyon lehet normalisan ‘verni’ (max egy liter sikositoval) ami nekem fura erzes:D de amugy maga a srac nagyon kedves volt es par honapig talalkozgattunk mindig normalis volt es soha egyszer sem agressziv (pedig ugye o otthon az arab apukajatol megkapta az ottani nevelest stb)
Én kint tanultam egyetemen, volt thai, japán, kínai, arab, és afrikai barátom is.
Egyiknek sem volt más a farokmérete, a négernek pont ugyan olyan farka volt mint a magyarnak.
A legodaadób a japán volt, de a legjobb szerető, és a legnagyobb szexuális kultúrával megáldott emberek a németek és a magyarok!
Sz.r. Mivel náluk a szex tabu , nincs szexualis kultúrájuk es a szexhez kapcsolódik csomó buntudat , ceremónia .
Milyen lehet a szex olyan emberrel akinek a kutltúrája tiltja a szexet es nem tudja felfedezni a testét és a másikét ?
Eleg kezdetleges primitiv szinten van .
Csak a szajukat verik , es folyton ki vannak éhezve , minden a szexet juttassa eszukbe , ezert a nö a labujjait se mutathassa , mert mivel erre nem szabad gondolni ez obszedalja öket
Ne legyenek illuzioid.
Kicsi cerka, ostoba tabuk és a gyenge teljesítmény kompenzálása primitív agresszióval.
De ha nem hiszed, hajrá, tanulj a saját károdon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!