Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van itt olyan köztetek, aki egzotikus származású pl fekete, ázsiai, latin, arab stb. és kifejezetten a fehér srácokra bukik?
Figyelt kérdés
2019. júl. 28. 17:06
1/12 anonim válasza:
Szerintem meg te buksz az ilyn csajokra, csak hogy nem partnert keresni járnak ide, már ha vannak.
2/12 A kérdező kommentje:
Kérem szorítkozzunk a témára, kötekedni meg menj az utcára meg a ringbe, ott kiadhatod a feszkót!
2019. júl. 28. 17:11
3/12 anonim válasza:
Roma lány vagyok,és szeretem a fehér srácokat.
4/12 anonim válasza:
Latin és ázsiai srácok bejönnek.
5/12 A kérdező kommentje:
Félre értetted a kérdést!
2019. júl. 28. 17:50
6/12 anonim válasza:
Félig arab vagyok, de nincs olyan hogy csak konkrétan a fehér srácokra bukok. Ha a bőrszínt kell nézni, akkor nem válogatok. Legjobban a félbarna bőr jön be, de a fehérrel sincs bajom.
7/12 anonim válasza:
Én fehér vagyok, és nekem az ázsiai (főleg japan, kínai, koreai) fiúk jönnek be.
8/12 A kérdező kommentje:
Te sem érted látom a kérdést. Azzal tisztában vagyok, hogy a fehér lányok buknak mindenféle etnikumra. A kérdésem, hogy a nem fehér lányok is buknak a fehér srácokra?
2019. júl. 28. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!