Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dasdingo08 kérdése:
Barátnőmmel nem akarunk sexelni, mit tudunk csinalni?
Figyelt kérdés
Ugy vagyunk vele hogy ő még kicsi es nem akarunk bajt, de érdekőldik ilyen fél sexes dolgok iránt. Szopas nyalast meg nem akar vállalni. Abba belement hogy levetkőzzünk es pl veri nekem, meg én is csinalom neki. Az ami meg tetszős hogy ruhában rámül és úgy "lovagol rajtam", a pincijat a bugyin keresztül a farkamnak dörgöli, ezt egy baratnom nagyon elvezte es neki is bejön. Milyen dolgokat tudunk meg csinalni? Tudtok öztletelni2019. dec. 10. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!