Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki #NoFap szerint él, tényleg jobb lett azóta az életed?
Sajnos sosem tudtam hosszabb ideig így élni.
Viszont kétszer sikerült körülbelül két hónapig húzni.
Sokkal jobban aludtam, könnyebb volt a fejem, elmúltak a napközbeni random rosszkedvek. Valahogy minden olyan simán ment.
Mondjuk nem mondom, hogy ez mindenkinek jó, nekem sajnos orgazmus után gyakran van erős fáradékonyságom, nyomottságom és ez körülbelül el is tart addig amíg újra kanos nem leszek, és kezdődik a kör előröl.
A nofap tagok leptek meg. Nem szólogatnak be egymásnak, meglepően kedves a community... Sok a pozitív élménybeszámoló, sok az egymásnak segíteni akaró ember. Ráadásul az önmegtartóztatás alatt pótcselekvésként mindenkinek hasznos hobbija lett. (Gyúrt, művészkedett, stb)
Ha nincs barátnőd, és valamiért nem is tudsz beszerezni, és nem szeretsz maszturbálni vmi miatt, tudom javasolni.
Még 13 évesen (nagyon régen amikor még senki nem hallott nofap-ről) egyszer 2 hónapon át tűrtőztettem magam, annyira szégyelltem az önkielégítést és undorodtam magamtól emiatt (nem voltam túl tájékozott a témában, internet és felvilágosítás hiányában). Energikusabb voltam ezalatt de nyugtalanabb is.
Abban ha valaki néha így él 1-2 hétig még látok logikát (nem égsz ki, utána jobban élvezed stb.). De végeláthatatlan ideig felesleges csinálni, közhiedelemmel ellentétben nem tesz jót a prosztatának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!