Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok beöltözős szerepjáték...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok beöltözős szerepjáték szexben tetszene? Csináltátok már? Kipróbálnátok?

Figyelt kérdés
Milyen szerepek jönnek be? Melyiket próbálnátok ki?

2019. dec. 10. 13:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
88%
A volt páromnak öltöztem már be én is k*rvának és diáklánynak. Mindkettő nagyon tetszett neki. Valamint volt olyan szerepjátékunk is, hogy “első randi” meg hasonlók.(emlékszem, nem húztam bugyit és egy rövid szoknyát vettem fel, de úgy-e amíg nem csókoltuk meg egymást, természetesen oda sem nyúlhatott🤭😏)Visszagondolva izgalmas volt ez is számomra :)
2020. máj. 15. 17:55
 12/32 (:Puszedli :) ***** válasza:
88%
Cica voltam. Volt rendőrős stb. Szerintem izgi beöltözni.☺
2020. máj. 15. 18:30
 13/32 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen nem volt külön, de volt, hogy halloweeni buli előtt jelmezben csináltuk :D
2020. máj. 16. 00:55
 14/32 anonim ***** válasza:
88%
Öltöztem be prostinak,, diáklánynak... Jót játszottunk mint prosti. Uton, aztán félreállva a kocsival az erdőben, és... a végén ideadta a pénzt. :-)
2020. máj. 24. 11:19
 15/32 anonim ***** válasza:
82%
Azt is csináltuk, hogy szerepet cseréltünk. Ő a csajszi, aki kicsit vonakodott, én meg a rámenős macsó. Jó volt!
2020. máj. 24. 11:30
 16/32 kisördög1 ***** válasza:
89%
Izgalmas beöltözni és eljátszani különféle felállásokat.
2021. júl. 27. 09:14
 17/32 anonim ***** válasza:
90%

A barátommal volt, hogy egyszer buli után nála aludtam (két évvel idősebb, egyetemista, és lakásban él). Feldobta az ötletet, hogy kutassuk át a szekrényeket, és öltözzünk be, nem szexre, csak úgy hülyéskedésből. Én erre felvetettem, hogy mi lenne, ha úgy szexelnénk? Mondta, hogy erre is gondolt, csak félt, hogy hova fogom gondolni, ezért inkább ezt nem mondta. Azóta már többször volt ilyen beöltözős, volt már:

k.rva-vendég

szabálytalan lány-rendőr

megijedt lány-betörő

diák-tanár

beteg-orvos

alkalmazott-főnök

utcán sétáló lány-emberrabló

De mindegyiket csak a mostani barátommal, teljes biztonságban. 19/L

2021. aug. 17. 18:59
 18/32 anonim ***** válasza:
89%
én is kurvának és ápolónőnek öltöznék be
2021. aug. 29. 21:37
 19/32 anonim ***** válasza:
77%
Jelmezbe nem szoktam beöltözni, szexi, izgató fehérneműt veszek fel.
2021. nov. 11. 20:16
 20/32 anonim ***** válasza:
86%
Szoktam igen
2022. jan. 25. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!