Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex szerelem nélkül?
42éveskollégám 17éves korában ismerte meg a feleségét 18évesen összeházasodtak azóta boldog házasok.
3db 30éves lány ismerősöm van aki mindig azthitte ő örökké fiatal marad fűvel fával kiélték magukat most egyedűl szenved mind a 3és szinte bárkivel összejönnének...
Mond el a párodnak,hogy extrém dolgokat akarsz kipróbálni. Lehet ő sem mer előjönni vele pedig biztos van neki is.
Én 2évig nem mondtam el mennyire vonz a latex. Legnagyobb meglepetésemre a párom maga vett egy szettet...
Kommunikáció az alaoja az egésznek, ne bánd,hogy nem vagy egy kurv. tipus!
Akkor leszel érett egy életre szóló kapcsolatra fejben amikor majd azt érzed, hogy nem hagytál ki semmit és semmit nem bánsz.
Ne érdekeljenek mások, azt tudd, hogy te mit akarsz! Ha tudod mit akarsz és úgy is érzed, akkor nem fognak kétségek gyötörni, ha mégis akkor meg még nem jött el a pillanat.
Ne hidd hogy annyira bolfogok komoly kapcsolat nélkül.
A hedonizmus, k.. rás fűvel fával nem épp a magas önbizalom/egészséges psziché jele.
Az akinek meg még ez sem jön össze na azt meg képzelheted.
Örülj neki hogy 24 évesen találtál valakit akivel összekötnétek az életetek!
Hogy kihagytál-e valamit? Igen kihagytál! Kihagytad a szorongást és a frusztrációt. Kihagytad a magányt belefásulást, az apátiát és a reménytelenséget.
Persze izgalmas új dolgokat kipróbálni de arról hogy ennek milyen mellékhatásai lehetnek hosszútávon valahogy mindenki elfelejt beszélni.
A monogám kapcsolat (a "sorozatmonogámia" nem az, monogám az aki egy társat választ egy életre) valamint a klasszikus család modell nagyon ritka. Emiatt egy hatalmas érték lett amire az esély most neked meg is adatott.
Nézz mélyen magadba és tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket:
Szeretem őt?
Ő szeret engem?
Összekötném vele az életem?
Összekötné velem az életét?
Ha ezekre a válasz igen akkor legyen az az esküvőn is.
Birka módjára követni a többieket és a korszellemet hülyeség.
5#
Elképzelném milyen ennyire naivnak lenni, de nem...
Nem megy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!