Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előfordult már, hogy egy pasi elvitt titeket kocsival és cserébe adtatok neki egy orált?
Lányok! Holnap este megyek Gárdonyból pestre...
Ha valakit érdekel egy fuvar, írjon bátran! ;-)
48Ffi
Nem!
Olyan volt már h a szexpartneremnek mondtam viccból h ha tényleg igaz amit akkor állított, akkor helyben a számba rakhatja.
Igaza lett ezért...
Egy fuvarért egy sz.pás? Hehe, olcsóbb lenne mint a prosti, legközelebb a kalauzt, vagy a trolivezetőt pippantja le?
Ettől még előfordul, hogy izgalmassá válik egy közös utazás, de nem a fuvarért cserébe, hanem mert amúgy is tetszik az adott pasi.
Nekem a volt barátnőm szeretett cumizni
Ha mentünk autóval akkor közben lecumizott menet közben mindég és egy cseppet sem hagyott elveszni
Sokszor volt ebből bekérdezés az ismerősöktől hogy ,,nem is láttam hogy ketten ültetek a kocsiban,, és akkor jött a magyarázkodás meg az égés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!