Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Mennyire vonzók számotokra a kifejezetten kövér férfiak?
Figyelt kérdés
2019. dec. 8. 12:06
21/30 anonim válasza:
Nem nagyon, bar egy ideje elkezdett izgatni a sorhas
22/30 anonim válasza:
Ez nagyon jó. Szóval az teljesen normális ha a lányoknak nem jön be a kövér pasi (nekem sem). De amikor Norbi vagy valaki más kijelenti hogy a kövér nő nem izgató a férfiak számára akkor meg országos botrány van. :DDDD
A kövérség brutálisan gáz nemtől függetlenül, de a legszánalmasabb mikor a kövér nő elégedetlenkedik mert a pasiknak nem kell. Kövér pasit még nem láttam panaszkodni emiatt.
23/30 anonim válasza:
A fétisem! Odavagyok meg vissza a dagi és férfias egyedektől.
24/30 anonim válasza:
Ha jóképű, mosolygós és vállas, erős karjai vannak, akkor nekem nagyon.
Volt 130kg-os 180cm-es barátom. Imádtam. Életem legjobn dugásai vele voltak. Az sem igaz hogy lusták az ágyban és hamar elfáradnak. Szerintem ez inkább egyén függő.
30N
26/30 anonim válasza:
Amennyire a férfiak számára a kifejezetten kövér nők
27/30 anonim válasza:
Régen én is az a típus voltam, aki nem tudta elképzelni hogy kövér férfival legyen együtt. Viszont jelenlegi barátom eléggé meghízott a 4 évben mióta együtt vagyunk és most már nem tudnám elképzelni máshogy. Nagyon szeretem és nagyon vonzónak tartom.
28/30 anonim válasza:
30/30 anonim válasza:
Sportolóként elvárom egy férfitől hogy legyen igényes a testére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!