Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Mennyire vonzók számotokra a kifejezetten kövér férfiak?
Figyelt kérdés
2019. dec. 8. 12:06
11/30 anonim válasza:
Semennyire..undorító..a való életben, mint ember lehetnek nagyon normálisak, jofejek stb minden ami csak jó, de szerintem nem sok lány/nő van akinek bejon bármennyire is.. Ha például fitten osszejossz valakivel, aki megszeret téged es az évek során felszalad pár kiló az biztosan nem gázos, de egy alapból kövér pasival sose jönnék össze ez is hozzájárul szerintem az igenyesseghez, a nők pedig az igényes pasikat kedvelik, akik sportolnak, elbirjak a párjukat nyafogas nélkül, lehet vele programokat csinálni, nem kell folyton azt nezni mennyi egészségtelen dolgot eszel, mert igy meglatja es o is megkivanja aztan csak o is ducibb lesz miattad stb stb nekem ez a véleményem🤷♀️
17l
12/30 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem ha valaki férfias jó felépítéssel, de kicsit husibb. Nem tudom hogy az mennyire "kifejezetten kövér"
14/30 anonim válasza:
Bocsi,nekem semennyire. Az egészséges férfiak jönnek be, és én magamon is odafigyelek erre.
16/30 anonim válasza:
Nekem nemelyik mackosabb ferfi kifejezetten tetszik es jol all nekik a plisz súly :)
17/30 anonim válasza:
De jó lenne, ha soknak bejönne, egész nap csak zabálnék. Komolyra fordítva a szót, egy kis pluszsúly még nem kizáró ok, az én súlyommal is kifejezetten szép nőkkel tudok randizni (180 cm, 84 kg, 20 év). Komoly túlsúly már problémás, fix van, akinek ez a fétise, de nem sok ember.
18/30 anonim válasza:
Ha jó belsővel párosul, akkor nekem tud vonzó lenni 20L
19/30 anonim válasza:
Ha a személyisége megnyerő, akkor nincs vele problémám.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!