Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők általánosságban csak hetente-kéthetente kívánják a szexet?
nem tudom te milyen nőket fogtál ki, de szerintem ne a gyógyszer kezelés alatt álló nőket szedd fel :D
eddig akikkel találkoztam nagyrészt a napi 1-2 minimum volt, de a heti 1 legalább (és itt is inkább azért, mert nem volt többre lehetőség)
F
Jó látod, ez így van egy idő után. Akik itt a gyakorin válaszolgatnak mind szexuálisan túlfűtött, kiéhezett, hiszen ez a rovat érdekli. De nem ez az átlag.
A párom ebből a szempontból jónak mondható, 2-3 naponta igényli hogy lerendezzem, de nem ez az átlag.
Azért, mert ciklusunk van. Folyamatosan hormonális változások mennek végbe a testünkben.
A ciklus első szakaszában, a peteéréshez közeledve kívánjuk a leginkább a szexet (abban a pár napban én napi 3x is tudnám csinálni), utána már nem annyira. Mensi előtt leginkább csak simire vágyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!