Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmúlt a vonzalom még visszajöhet?
Sajnos ez történt; az oka pedig hogy meghízott és lett egy hurka rajta. Volt rajta fogni való de nem ennyi csak ép hogy.
Én mondtam neki hogy meghízott meg mikor este 10kor evett h már megint eszel?- de ezeket bas.tatásnak veszi és ha lát vmi kövér nőt a tvben azt mondja és még én vagyok kövér..
De napi szinten 5x kérdezi h szeretsz? és mikor válaszolok akkor mindja h ez nem volt meggyőző..
Manapság a kedvességet oktatni kell?
Nem mondasz olyannak akit szeretsz és tisztelsz , hogy "meghíztá'!" Rávezeted hogy táplálkozzon/sportoljon egészségesebben. Szerzel közös sport hobbit, elmentek túrázni stb.
A "megint zabálsz?" sem vezet sehová... Egyetek együtt egészséges időben (nem az este közepén) , a rossz időben való étkezés is segíti az elhízást.
Azért érzi basztatásnak, mert basztatod.
És igen, ha csak a vonzalom számít, az visszajöhet nyilván...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!