Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ragaszkodunk ennyire ahoz hogy csak parunkkal szexelhetunk parkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2019. dec. 7. 10:17
1/13 anonim válasza:
Én nem ragaszkodom hozzá... 😁
43F
3/13 anonim válasza:
Én egy hete feküdtem le egy másik csajjal. És újra megteszem 😉
29/f
4/13 anonim válasza:
Ma háromig ráérek Bp-n vagy környékén bárhol... 😁
5/13 anonim válasza:
4
Én meg kettőig melóban, és a rohamdugásnak nem vagyok híve... bocccsi. 😂
6/13 anonim válasza:
#5 Hol van a melóhelyed? Én ráérek egész nap 😋 És nem rohamban, hanem normál tempóban dugnánk 😉
8/13 anonim válasza:
Nono! Én voltam az első jelentkező! Kettőre érted megyek, ötig szabaddá tettem magam! Adj elérhetőséget! 😉
9/13 anonim válasza:
Rohamdugas. Mintha mar hallottam volna ezt vkitol. Valami kamu kerdes volt ahol a csajt minden nap meg rohamdugasozza a palija
10/13 anonim válasza:
Köszönöm de nem kérek több privi üzenetet!
😘😘😘
2-es voltam. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!