Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kell egy nővel popsi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell egy nővel popsi szexet kivitelezni?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy pajzán nővel, aki igényli az ilyesmit. Én 32 éves férfi létemre ilyet mindössze egyszer csináltam, kb még egyetemista koromban. Akkor sem jött össze, csak bénáztunk a lánnyal, egyszerűen nem tudtam bedugni, kb csak a makk fért be...

Szóval hogy kell a popsiszexet kivitelezni, hogy be is férjen, és olyan gördülékenyen menjen a dolog?

2019. dec. 7. 08:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon sok előjatekkal persze előtte a higeniai előkeszület fontos es utana lassan haladva soksok sikositoval lehet!!
2019. dec. 7. 09:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Fokozatosság elve

Popsilyuk izgatasa, újjal,nyelvel

Tágítása síkosítóval és ujjaiddal

Ha 2 mac 3 ujj be megy fájdalom nélkül akkor nyomsz egy adag síkosítót a farkadra és lassan becsúszik az is ..

A lány tégy picit széjelebb a térdét és pucsítson normálisan .

N

2019. dec. 7. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!