Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miért nem meri hangosan élvezni amikor kényeztetem? Miért fogja mindig vissza magát?
Pl amikor orálisan kényeztetem egy ideig úgy érzem hogy gátlástalanul élvezi aztán sóhajt egy nagyot és utána visszafogja magát és csak sóhajtozik meg zilál de nem nyög. Megkérdezem miért azt mondta hogy fél a reakciómtól, meg amúgy is...
Mit szúrok el? Van hogy nem is hagyja, hogy mikor a bugyijánál vagyok akkor megállít hogy ma ez nem megy neki, nem tudja élvezni a nyalást?
Bro' nem minden nő élvez nyolc oktávos sikításokkal, van aki csak nyögdécsel, más csak sóhajtozik. Ettől te még nyugodtan engedd ki a hangodat, adj visszajelzést ha neked valami jó - hátha megjön a hanghatásokhoz az ő kedve is :)
Egyszer-egyszer mindenkivel előfordulhat hogy az adott napon, helyen, időben nem kívánja - ez nem gond. Probléma akkor van ha sűrűn fordul elő, mert akkor nem azonos a libidótok szintje.
Talán meg kéne kérdezni tőle, hogy miért érzi magát kényelmetlenül? Hall titeket más is? Nyugtasd meg, hogy szereted a hangját, és hogy nem fogsz belőle kiábrándulni.
Ne spórold el az előjátékot, vágyjon ő is rá ne csak te.
Az előjáték “nem elspórolása” az úgy időben és tevékenységben kifejezve mit takar?
Amúgy általában nem hall minket más.
És persze hogy szeretem a hangját és mondom is neki de nem igazán reagál rá, szoktam mondani hogy engedje nyugodtan el magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!