Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgató lehet a nők számára a több mint 2 hete gyűjtögetett sperma? Hova szeretnék kapni?
Figyelt kérdés
2019. dec. 6. 18:20
4/14 anonim válasza:
te hülye vagy?
tudod te annak milyen szaga, íze, állaga lenne?
5/14 A kérdező kommentje:
Bennem van, ugyanolyan lehet, mint az 1-3 naposnak.
2019. dec. 6. 18:28
6/14 anonim válasza:
Gondolom a kérdező arra akar kilyukadni,ha 2 hete nem élvez el és úgy gyűjti a testében!
A válasz erre az,hogy óriási butaság!
Egyáltalán nem lesz több a spermád! Ugyanannyi lesz mintha 3,4 nap alatt nem ürítettél volna!
7/14 anonim válasza:
akkor az visszatartott és nem gyűjtögetett.......
amúgy meg lehet addigra már sárga és ragadós
8/14 anonim válasza:
Már tegnap is kiírtad ezt a kérdést.
9/14 A kérdező kommentje:
#8: törölték, ezért átfogalmaztam. De láttam a pelenkába pisilős kérdést, azt bezzeg nem törölték, ezért úgy voltam vele, kiírom megint. Azóta jött a képküldős kérdés is, szintén nincs törölve, tehát jó, hogy feltettem megint. Amúgy kaptam tegnap privátot, de képküldés után az illető nem válaszolt. Nem értem, miért olyan nehéz megírni, hogy nem jövök be neki.
2019. dec. 6. 19:17
10/14 anonim válasza:
Ha megírta volna, ugyanott vagy, mint most, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!