Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most miért mondhatta? Gáz?
Figyelt kérdés
Egyik munkatársammal beszélgettem ebédszünetben, és egy másik faszi aki vicceskedni szokott odajött és kérdezte tőle hogy: "Mivan csajozunk-csajozunk?" és azt mondta rá hogy "Igen fűzögetem a Dorinát". De ő is poénkodva mondta, tehát nem tudom ezt hogy értsem. :D Gáznak talál szerintetek ezek alapján? Vagy ez mit jelent?2019. dec. 3. 18:38
1/8 anonim válasza:
Szerintem bejossz neki, mar ha Te vagy az a Dorina. Mert rohadtul nem irtad le, hogy Te kicsoda vagy a tortenetben.
Ideje elkezdeni leszopni oket.
2/8 A kérdező kommentje:
En vagyok a lany.
2019. dec. 3. 18:41
3/8 anonim válasza:
Ebben mi a gáz? Teljesen jól reagált.
4/8 A kérdező kommentje:
Lehet szarkazmus volt hogy "fűzöget".
2019. dec. 3. 18:44
5/8 anonim válasza:
Nem az volt, ha nyiltan kimondta. Szoval mint mondtam itt az ideje leszopni ot, vagy oket. :D
6/8 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy a másik kollégátok egy szimpla bunkó, kéretlenül odamegy és beszól.
Egyébként meg nem jelent semmit. Beszélgetsz vele egy csomó mindenről, látod a mozdulatait, a tekintetét, hogy érdeklődik-e utánad, hogy próbál-e dicsérni, udvarolni stb. és egyetlen mondaton vagy felakadva???
7/8 anonim válasza:
Egy dolgot tudok neked mondani kedves Dorina. Manapság már a legtöbb fiúnak is puncija van szóval ha tetszik tudasd vele valahogy. Veszteni valod nincs életed viszont csak egy van. Szerintem ne foglalkozz azzal ki mit és hogyan mondd. Azzal foglalkozz hogy mit tesz.
8/8 orton válasza:
Mit tesz egy jo szarnyseged. Amugy a menobb az lett volna hogy "NNNEM! En csak aldozat vagyok, Dorina probal elcsabitani."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!