Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire fel mondhatta ezt?
Figyelt kérdés
Éppen orálisan elégítettem ki a barátom, amikor megszólalt a csengő szóval félbe hagytuk. Mivel én is meztelen voltam ezért megkértem őt, hogy menjen le és nézze meg ki van az ajtóban. Mire ő felállt az ágyról, de olyan furán járt és remegtek a lábai.
Amikor megkérdeztem mi baja van, akkor csak annyit mondott, hogy mindene bizsereg, főleg ott lent és olyan furán és rekedten kacagott. Mitől van ez? Vagy én szúrtam el valamit orál közben?
2018. okt. 21. 18:41
1/5 anonim válasza:
Valamiféle eufórikus állapotban lehetett talán
2/5 anonim válasza:
Nem szúrtál el semmit, ha intenzív az orgazmus akkor nem ritka, ha remeg valaki lába. (Nem kell feltétlen elélvezni, elég az is, ha nagyon közel van valaki hozzá.)
3/5 anonim válasza:
Pont ellenkezőleg, szerintem jól csináltad, de ami biztos, hogy élvezte amit csináltál. Nekem akkor szokott remegni a lábam amikor már a "végén" járok. A bizsergés is így jön, szóval élvezhette nagyon.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Annyira féltem, hogy valami probléma lesz...
2018. okt. 21. 19:19
5/5 anonim válasza:
Olyan sejtésem van, hogy azért volt ez, mert majdnem elment, és hirtelen abba hagytad. Vagyis igazából tapasztalat. Olyankor jönnek ezek a fura érzések, láb remegés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!