Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokaknak büdös a szája reggelente. Hogy lehet úgy spontán szexelni? Nem undorító?
Én érzékeny vagyok a szajszagra, és reggelre szerintem igen is kellemetlen lesz mindenkié, akkor is, ha este mosott fogat és egészséges. Egyszerűen kiszáradt az ember szája és kellemetlen lesz.
Viszont egyrészt csókolózás közben, ha nem lihegsz a partner arcába, nem igazán érződik. Másrészt szexelni lehet úgy, hogy inkább a másik nyakát csókolod a szája helyett. És a harmadik megoldás, hogy kimesz fogat mosni:D nálunk ez simán működik.... Mikor kezdenénk belelendülni, akkor kimegyünk megmosni és kész. Ennyitől még nem törik meg annyira a dolog, hogy elmenjen a kedvünk a szextől:)
Rágózni csak akkor rágózz, ha biztos vagy benne, hogy már nem alszol vissza (alvás közben veszélyes). Lehet, hogy egy felnőttnek evidens ez már, bocs, de inkább leírtam...
Amúgy egyetértek, hogy csókolózás közben nem igazán érezni szájszagot, csak ha egymásra leheltek konkrétan.
Reggelente a torokban leragad savas slejm ami olyan szagú mint a hányás. Ennek a nedves leve visszaszivárog a szájüregbe és az is büdös lesz. És lepedék lerakódik a nyelv hátsó részére is. Ha nagyra nyújtod láthatod magad is azt a fehér trutyit a nyelved belső részén.
Jó az orrom és még a sajátomat is érzem. És zavar. Szóval ilyenkor fel kell hákolni a torokban lévőt és kiköpni. Ami viszont elég gusztustalan.
És nem segíti azt hogy reggel szexeljetek a párotokkal.
Szimpla fogmosás után pár perc múlva érződik nekem újra ez. De sajnos ez a leginkább zavaró a helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!