Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam hogy jól szopok e ha nem ad a pasi semmiféle visszajelzést?
Nem nyög, de mondjuk ő szex közben sem, mert azt mondja az egy férfi részéről ciki.
De így nem tudok levonni következtetést.
Ha nem lankad le, és rád van gerjedve az elég egyértelmű jele annak hogy élvezi
Hasonló típus vagyok én is
Ha elélvez tőle akkor jól csinálod. Nekem is volt ilyen hogy szopás közben nem tudtam hogy akkor most jó-e, mert a pasi teljesen hangtalan volt, aztán hirtelen belelőtt egy löketet a számba, így minden kétség elhárult.
26L
lany vagyok!
-en ra-ra kerdezek a pasira szopikazas kozben "jol szopok?"
erre mindig van valasz......!!
amugy nagyon nagyon imadok szopni!! sokak szerint kimondottan szopos szajam van! ha csak tehetem-(es miert ne)- minden nap elmegyek kimondottan csak szopni!imadom a "glory-hole"-t!!
Én se szeretek nyöszörögni szopás közben, az ilyesmit meghagyom a csajoknak. Csak hátradőlök, és szép csöndben élvezem.
Néha szoktam olyat, hogy megsimogatom a fejét, és mondom, hogy nagyon ügyes vagy, jól csinálod, szerintem ez visszajelzésnek megteszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!