Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha egy pasi baromi finnyás a szexben?
Csak tökéletes testű nők tetszenek neki, ha egy szál szőr megnarad akkor az baromira zavarja, csak egyből fürdés után hajlandó szexelni stb.
Ez mitől lehet? Nem rólam van szó egyébként, egy nagyon jó haverom ilyen, csak nem tudom megfejteni mi járhat a fejében...
19L
Kinek mi a tökéletes? Én pl egy éjjel-nappal budapesten vagy hasonló sorozatból jövő "ideál" vékony, nagy formás mellű és tökéletes fenekű, szoláriumozott, műkörmös, műhajas nőt nem neveznék tökéletesnek. És sok pasi csak ezeket látja, és azt hiszik hogy ez a tökéletes. Miközben a legszebb szerintem a természetes szépség. Sokan nő aki pedig természetesen szép, a fent említettekre akar hasonlítani.
Finnyás a szexben? Nem tetszik a melled neki, nem akar szexelni amíg nem borotváltad le a lábad? Tedd ki a szűrét. Találsz olyan pasit akinek te így vagy tökéletes az ágyban és ágyon kívül is.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!