Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek a csupasz vagy szőrös punci jön be inkább? Kort is írjatok légyszi
A szőröset preferálom, de ha anélkül is látszik, hogy mi van ott, akkor csupaszon is vonzó tud lenni, értsd: óriás szeméremajkai és nagy csiklója van.
25F
Ne higyj a sok kamusnak, a normalis ferfiaknak a csupasz jobban tetszik, csak ezeknek az igenyteleneknek nem.
21
"Ne higyj a sok kamusnak, a normalis ferfiaknak a csupasz jobban tetszik, csak ezeknek az igenyteleneknek nem."
Ó bocs, elfelejtettem: te biztosan jobban tudod, hogy én mit szeretek. Amúgy a "hinni" ige felszólító módban "higgy", tisztelt Igényes úr.
29F
Én mindig is csupasz párti voltam, szerintem az is maradok... :)
a szeméremdombon rövire nyírt fazon még tetszik, de az ajkakon semmiképp!
Fincsi kopasz barack! Imádom! Finom puha és selymes arra a bőr. Szeretem kóstolgatni, csókolgatni, harapdálni...
48+Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!