Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz, hogy 23...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, hogy 23 évesen szűz vagyok, mert a szüleim nem engedték meg, hogy barátom legyen?

Figyelt kérdés
2019. dec. 1. 13:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

A szüleid meg Woodstock-ban 16 évesen egymás hányásában kúrták egymást részegen és beszívva? Mert akkor gáz. :D

Ismertem olyan csajt aki mindent tiltott a lányának holott őmaga 16 évesen már veterán volt elég sokmindenben. :)

Amúgy balszerencsés vagy de te emiatt nem vagy gázos. :)

35F

2019. dec. 1. 18:45
 12/19 anonim ***** válasza:

Gáz, hogy kifogást keresel és a szüleidre kéned.

Az, hogy szűz valaki, az nem ciki. Az a ciki, ha 15 évesen megy abortuszra.

2019. dec. 2. 00:49
 13/19 A kérdező kommentje:

Brutláisan szigorúak, ha más h ogy nem megy, fenyegetnek és vernek...

Régen négyest sem hozhattam, de iskolaelső voltam, nem mertem hazamenni, ha nem 100 % egy doga, mert bekérték és kicsináltak.

Túrkálnak a cuccaimban, sehiva sem mehetek.

Ezt az egyetemet ők erőltették, pedig egy szar, majd terrorizálnak és vernek miatta... Ennél rosszabb "egyetem" nincs az országban, ha meg nem megy, ezt kell csinálni???

2019. dec. 2. 07:01
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha az egyetemen sem tudod megdugatni magad akkor nem csak a szüleiddel van gond.
2019. dec. 7. 09:18
 15/19 anonim válasza:

Nem megdugatásról van szó, hanem a gatalomról. Apám még ott tart, hogy az apja adja férjhez a lányt, meg "ez a Gyuszi miért ehhez az ostobához adta a lányát", fel sem merül benne, hogy mert a lány akart hozzámenni és ő él vele, nem az apja. Meg neki nem az megy mindenre, higy "vigyázz a szádra, beverem, agyonverlek".

A kérdésedre válaszolva ez az "egyetem" max. 150 fős levelezősökkel együtt, annak 90 %-a lány. De a többi se kellene. Nálunk 11-ből 1 fiú.

2019. dec. 8. 02:47
 16/19 anonim válasza:

Másrészt már beletörődtem, legalább ne verjenek... Nem is akarok senkit, nem hiányzik, hogy l...rvázzának....

Meg így gyereked se lesz soha, de legalább rendes falusi lány vagyok, nem ribi

2019. dec. 8. 07:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Ezt érti valaki? 5 éve felnőtt nő vagy, könyörgöm! Jelentsd fel, költözz el, tartsd el magad, bármit megtehetsz!
2019. dec. 15. 10:11
 18/19 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Előnytelen, ha 23 évesen még szűz vagy, mert párkapcsolati próbálkozásokba kellene már bonyolódnod.

Gáz, hogy ennyire önállótlan vagy, hogy hagyod magadat ennyire irányítani. Ha nem teszel ellene, akkor a szüleid akaratát éled, és annak csak 2 kimenete lehet. Mindkettő rossz. 1. A "világuk" által agymosott, belekeseredett felesége leszel valakinek. És esetleg a szüleid sírja "felett" zokogsz majd az elvett éveid miatt. 2. Ezt észre sem véve éled le az életedet birkaként.

Kezdj el leválni! Ha kell, akkor dolgozni, elköltözni.

2019. dec. 15. 10:29
 19/19 anonim válasza:
100%
Ha jól látom, mindkét fiókod törölted/ték... ha ennyire gáz a helyzet, tényleg menj el otthonról. A verés pdig családon belüli erőszak, amit a törvény büntet. Menj el a rendőrségre és kérj segítséget vagy van egy pár krízisambulancia az országban, pl az Avon is működtet ilyet a Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel. Ők elszállásolnak és segítenek elindulni ha kell. Írj privátot, ha segítség kell.
2020. jan. 16. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!