Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,26cm-es 6.2 cm széles farok bejön nektek?
Figyelt kérdés
2019. dec. 1. 10:57
11/22 anonim válasza:
#10 Az enyém 50cm, de mondjuk én rozmár vagyok nem ember, szóval nem meglepő.
12/22 anonim válasza:
Kedves 11
10-es vagyok.
Akkor az enyém 60cm-es :D
14/22 anonim válasza:
60cm? :O Az szép. Most kicsinek érzem a fél méteresem :(
16/22 anonim válasza:
Nem akarom hogy szetszaggasson odabent úgyhogy nem!
17/22 anonim válasza:
Ha félbe tudnám hajtani (ami lehet nehéz lenne), akkor ugyan rövidebb lenne, de kétszer vastagabb. Lehet még nem mondta senki, de a pömpölőd való a punciba, nem az alkarod...:D
18/22 anonim válasza:
Az enyém meg mindíg mindenkiénél 1 cm-el nagyobb. Szóval nyertem.
19/22 anonim válasza:
Szia,őszintén,mennyi privát üzit kaptál hölgyektől?
Amúgy ha tényleg igaz a méreted,gratulálok.Általánosságban milyen tapasztalataid vannak,a valóságban,aktus közben élvezik a nők,illetve eddig mindenkinek bement?
Jöhet privibe is,ha itt nem akarod megosztani.
20/22 anonim válasza:
Szia nekem 20,6 es szeretik a csajok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!