Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van esélyem párkapcsolatra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem párkapcsolatra, ha aszexuális vagyok? 23/L

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem igénylem a szexet. Egyáltalán nem.

De családot meg gyereket szeretnék, mert az érzelmi kötődésre szükségem van.

2019. nov. 30. 21:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Ha szeretnél gyereket, akkor azért örökbefogadás helyett illene legalább abban a rövid teherbeesési szakaszban szexelni. Aztán ha 5 év alatt szültél 3 gyereket, mehetsz vissza aszexuálba, nem fog számítani.

Mondjuk lehet, hogy ilyet be is vállalnék, bár én azért igényt tartanék erre a fenti teherbeesős részre, még ha utána békén is hagynánk egymást gyereknevelés közben.

29F

2019. nov. 30. 22:51
 12/19 anonim ***** válasza:
62%

Vannak aszexuális férfiak, pl én, csak nagyon kevés :D Azt mondjuk nem tudom, hogy hány % akar abból a kevésből pl gyereket, de a remény hal meg utoljára :D

22/F/aszex

2019. nov. 30. 23:54
 13/19 anonim ***** válasza:
77%

Ha szerelmes leszel valamikor,akkor meg fog történni a testi dolog is!

Neked szerintem erős érzelem kell a szexhez! Ezt tudod minek nevezik?

Normális gondolkodásnak és elvnek!

2019. dec. 1. 00:47
 14/19 A kérdező kommentje:
Voltam már szerelmes.
2019. dec. 1. 01:42
 15/19 anonim ***** válasza:
20%

Én nem hiszem hogy összeállnék egy aszexuális nővel. De elképzelhető hogy megfogna benne valami, de akkor viszont elvárnám hogy legalább belemenjen és ha gyereket akar akkor azt ő hordja ki. Bár nem tudom mennyire tetszene ha visszautasításokat kapnék vagy látnám az arcán az undort. Azt nem lehet nem magunkra venni és az elég kellemetlen. Főleg ha emellett semmi szex nincs. Akkor inkább már egy rosszabb kategóriájú csaj!

37F

2019. dec. 1. 01:50
 16/19 anonim ***** válasza:
77%

Ha tini korban voltál szerelmes szinte gyerekként az édes kevés!

Ha igazán megbabonázott volna és egyben felizgatott volna valaki,akkor lett volna szex is!

2019. dec. 1. 02:29
 17/19 anonim ***** válasza:
73%
Ja, azért pár próbát megér. Már rég kihalt volna az emberiség, ha nem szexelnénk. Ha belefutsz egy olyan pasiba, aki még tudja adni egy nőnek a szexben az élvezetet akkor lehet nem maradsz aszexuális.
2019. dec. 1. 05:28
 18/19 anonim ***** válasza:
40%

Engem érdekelne 1-2 dolog.

Mondjuk ha te nem fekszel le vele, és ő mondjuk lefekszik mással az zavar? Ha igen miért, hiszen úgysem lennétek együtt sose.

Egy ilyen kapcsolat miről szólna? Mármint, persze a kapcsolatok nem csak s szexről szólnak, de mi az ami lenne? 1-1 puszi meg összebújás? Mert vadabb csók sem hiszem hogy csak úgy elkezdődik szexuális töltet nélkül.

2019. dec. 1. 07:48
 19/19 anonim ***** válasza:

"Nem tudhatod, hogy aszex vagy, ha még nem szexeltél."

Ezt az "érvet" ezerszer hallottam már, de még mindig röhögök rajta. Ugyanis ez után az következik, hogy:

"Ha már szexeltél, akkor biztos nem lehetsz aszex."

Akik ilyenekkel érvelnek, nekik csak annyit mondok, hogy ez alapján ti se tudhatjátok, hogy heterók vagytok-e, amíg nem szexeltetek azonos neművel. Sőt, amíg nem szexeltek a világ összes emberével, addig nem tudhatjátok, nem vagytok-e esetleg bi- vagy pánszexuálisok. Hiszen lehet, hogy csak nem találtátok meg az igazit, nem?

2019. dec. 14. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!