Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan férfiak, akik 14-30 között nem vagy alig szexeltek, nem buliztak, nem jártak egyetemre sem, külföldön se tollasodtak meg, karriert, vállalkozást sem építettek és még gyerekük sincs?
Tehát az élet minden területén kudarcot vallottak, kimondható, hogy teljesen selejtek?
Vagy csak én vagyok itt ilyen?
Mert állítólag ez az oldal a rinyáló férfiak gyűjtőhelye. Én viszont biztosra veszem, hogy alig van olyan nyomoronc, mint én, aki ennyi felsorolt dologból SEMMIT, újra megismétlem: S E M M I T nem abszolvált.
Hiszen könnyű úgy osztani az észt, hogy legalább valaki az élet 1-1 területén kiemelkedő és akkor az egész válaszhalmaz úgy jön le, hogy
"semmi baj veled, én is 30 évesen vesztettem el" - csak éppen PhD doktor az illető. Vagy külföldön összedobott 30 millát és vett egy lakást. Vagy World of Warcraft bajnok, arc nélküli YouTuber vagy éppen Bitcoin milliárdos.
Vagy a másik véglet, a "nekünk még rosszabb, mert van egy 20 milliós lakáshitelünk és annyit vagy kevesebbet keresek mint te x év tapasztalattal" - csak éppen az illetőnek volt fiatalon 80 nője, járt 5 országban hátizsákkal, most meg egy felesége és két egészséges gyereke, ezért csóró.
Szóval elő a farbával, létezik még olyan nyomoronc ember, aki az ÉLET MINDEN TERÜLETÉN 0 eredményt ért el? Kort is írjatok!
#19, Így kell nyomatni.
Az ember igazi értéke nem az, hogy milyen gazdag, hány gyereke van... hanem hogy képes alkalmazkodni, a szarból is várat építeni.
Minden helyzet megfordítható, amíg az ember egészsége so-so a helyén van.
28 vagyok, szűz, barátnőm sem volt, és nem értem el semmit, kb. ez van, amit felvázoltál. Informatikai szakközépsulim van, de soha nem dolgoztam benne hivatalosan. Nem tudok a magyaron kívül egyetlen más nyelvet sem, valahogy ez másnak természetes, nekem soha nem ment. Erős szociális fóbiával élem az életem kb. kamaszkorom óta. Ügyeket sem tudnék önállóan elintézni, nincs saját számlaszámom se még mindig. Ha be kell mennem pl. a munkaközvetítőbe, már akkor is olyan erős pánik/halálfélelem van bennem, amit nem tudok egészséges embernek elmagyarázni. Olyan, mintha mindig bíróságra kellene menj, és bármikor kiadhatják a halálos ítéletet. Újabban az egészségem is megsínylette ezt az életmódot, mikor valami pici esemény közeledik, akkor van, hogy hetekkel előtte erős hasmenés kezd el kínozni, mikor meg eljön az adott nap, akkor szinte a fenekemen pisilek, olyan erős hasmenésem van idegalapon.
Üzenem annak a válaszolónak, aki azzal letudja ezt az esetet, hogy lusta disznók vagyunk, az tegye össze a két kezét, hogy egészséges. Nem minden fekete és fehér.
Amúgy kérdező, és a többiek, akik úgy érzik hasonlóak hozzám, vagy képtelenek változni (nem hogy nem akarnak, hanem nem tudnak), megnyugtatok mindenkit, hogy nem fogjuk ilyen ideg és egészségi következményekkel megélni a nyugdíjas éveket, sőt, az is sanszos, hogy előbb halálozunk el, mint a szülők, vagy ha nem is, röviddel egyik-másik szülő halála után megyünk mi is a föld alá.
26#
A pszichológusod mit mondott, miért alakultak ki ezek nálad?
Na,szerinted miért?
A társadalmi nyomás miatt.
Már gyerekkortól hatalmasak az elvárások,így a megfelelési kényszer idáig fajulhat.
Állandó szorongásban élés.Aki érzékenyebb,azokra ilyen élet vár a munka világában is.
Sajnos Magyarországon még mindig vannak olyanok,akik szerint erőszakkal és megfélemlítéssel kell elérni mindent.
Közben minden évben olvashatjuk a WHO statisztikáját,hogy egyre több a mentálisan beteg gyerek és felnőtt.
Ráadásul Magyarország Európában 2.helyen áll az öngyilkossági statisztikában.
#28 az az baj, az ilyen embereket ha nem noszogatod akkor méginkább nem csinálnak semmit.
Tudjátok mi kell nektek? Egy jó nagy seggberúgás az élettől! Valami igazi krízis, valami kemény változás ami kirugdos benneteket anyuci szoknyája alól.
Engem is ezek keményítettek meg, ettől lettem férfi és nőttem fel...nem a siránkozástól meg a picsogástól.
Ha az embert nem éri kívülről valami komoly pofon, ami miatt szükséges azonnal felnőni a feladathoz, akkor semmi sem lesz! 30 éves otthon ülő nyárfalevél aggszűz kisfiúk.
28#
Engem az érdekelt, hogy a pszichológus, akihez ugye heti rendszerességgel eljár, mert tenni akar azért, hogy a helyzete változzon, és nem csak otthon ül és siránkozik, az mit mondott a problémájáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!