Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatba kezdő pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatba kezdő pasik is azonnal szexet akarnak?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy azonnal szexelni akarnak vagy hagynak egy kis időt az ismerkedésre?

Akad olyan is, akinek nem lenne gond ha néha-néha elmenne vele a lány kajálni vagy szórakozni?

2019. nov. 28. 12:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A normalisabbak elobb nagyjabol meg is ismerik, beszelgetnek a novel. En szinte csak ilyen szexkapcsolatokban voltam (mert nem kurogatok ossze vissza minden iq szegeny jottmenttel)

Es nekem volt olyan is ahol csak szexre jartunk ossze de az ilyen talalkozok alkalmaval azert beszelgettunk iszogattunk is tehat nem csak dugas aztan szevasz. Volt olyan is ahol eljarkaltunk neha egyutt bulizni, haveri tarsasagba hivtam/o is hivott, rlmentunk vacsizni vagy iszogatni a varosba. Nyilvan ezek utan altalaban szex is volt, bar volt olyan is amikor nem. Szoval emberfuggo ki mire nyitott mi fer bele szamar. De ha neked ugy erzed szukseged van valami kis kozelsegre, ismerettsegre akkor szerintem ebbol ne engedj. Aki ennyit se hajlando megtenni hogy 1-2x talalkoztok mielott dugnatok attol ne is varj sokat az agyban..

2019. nov. 28. 13:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Szexkapcsolat - mily meglepő - a szexről szól :).

Engem - mikor volt - nem zavart, h mással is van. (Na jó, egy picit, de szexkapcsolatban ez amúgy is sokadrendű dolog).

2019. nov. 28. 14:29
 13/13 érdeklődő35 ***** válasza:
Szexkapcsolatban egyáltalán nincs szó monogámiáról. Eddig mindig beszélgettem előtte a lánnyal, hogy egymásra ha golódjunk, kiderüljön érdemes e találkoznunk? B az r volt ebből gond is, mert megkedveltük egumást, de részemről csak baráti volt a dolog, míg a lány sajnos többet látott bele...
2019. nov. 28. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!