Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy barátom, aki szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátom, aki szexuális valami olyat erőlteti, ami nekem nem tetszik. Es nem érti meg, hogy nekem ez nem ok. Nem akarom elhagyni, mert szeretem. Ebben a helyzetben mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
26 eves vagyok, a férfi 42
2019. nov. 28. 11:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha azt akarja, hogy te pisild le, hát ess túl rajta, szerintem nincs benne semmi... ha ő akar lepisálni, akkor uralkodni akar feletted, meg akar alázni... mondjuk elég fura szerintem, ha ezt megkérdezi, én simán le szoktam hugyozni a csajokat, aztán vagy tetszik neki, vagy nem. Feleségemnek pl tetszik... szeret alárendelt lenni.
2019. nov. 28. 14:04
 12/14 anonim ***** válasza:
9%
Mindenki ezen a "kölcsönös" örömszerzésen lovagol, hogy meg kell értenie, hogy nem lehet... és mi van a pasi érzéseivel, aki nem kapja meg amire vágyik...
2019. nov. 28. 14:07
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Pisild le, majd lefürdik utána.

De elég szar az amikor nem lehet közös nevezőre jutni.

2019. nov. 28. 14:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Zavard el ezt a vén perverz állatot és keres egy értelmes korban hozzád illó pasit.
2020. júl. 17. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!