Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy csak szexre találtam eddig lányt a neten?
Figyelt kérdés
Mindig is párkapcsolatot akartam, de csak 1, 2 kalandot találtam eddig. Pedig én nem az a típus vagyok aki hülyíti a lányokat, meg ráadásul eléggé szolid természetű vagyok ami nem is vonza a kalandra vágyó lányokat, inkább a komoly kapcsolatot akaró lányoknál jobb ez a természet szerintem. De én még sem találok...2019. nov. 28. 09:57
1/8 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok ha ez számít.
2019. nov. 28. 09:57
2/8 anonim válasza:
Van akivel még csak szóba sem állnak, nemhogy nem fekszenek le vele. Ne kamudepizz.
27F
3/8 anonim válasza:
Azért, mert a merészebbek keresnek ott.
4/8 anonim válasza:
Ennyi idősen örülj hogy legalább arra találsz partnert.
Még ebben a korban nem akar senki lehorgonyozni, fontosabb a tanulás a jövő biztosítása.
De viszont egy egészséges szexre meg szüksége van még a csajoknak is.
5/8 anonim válasza:
Tipikus lúzer vagy! Nem véletlenül nem volt még barátnőd sem! Ebben a korban, legkésőbb 18 éves korodtól többéves kapcsolatai szoktak lenni a normális srácoknak. Ez a kb. 5 év alapozza meg a későbbi pártalálást, együttélést, stb. 5 év tapasztalat kell a sikeres csajozáshoz.
6/8 anonim válasza:
Azért van ez, mert akiknek az életben nem jön össze semmi, végső elkeseredettségükben a neten keresnek maguknak társat. Ott pedig mint tudjuk, a testi kapcsolat ( szex ) áll az első helyen!!
7/8 anonim válasza:
Mert szeretnél olyan priviket olvasgatni amiben lányok jelentkeznek :D
Nehogy már eret vágj bánatodban, hogy a neten csak szexet találsz, "szörnyű" lehet neked, sajnál mindenki :)
8/8 anonim válasza:
Rossz helyen keresed őket :D. Amugyis már az elején kiderül mit akar a lány igazából. Már aki nem áll neki színészkedni. Ne keseredj el, még van időd biztosan találsz majd valakit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!