Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a gond ha alkami szexre találtam lányokat de, komolyabb kapcsolatra nem?
Sőt még nem is randiztam egy lánnyal sem.
A neten ismerkedem csak 😕.
Volt olyan lány aki benne lett volna a szexkapcsolatba, de mivel csendes típus vagyok így dobott, és jól megalázott emiatt.
Mert töketlen vagy. A párkapcsolat a profik munkája... Gondolj bele:
- Hűség
- őszinteség
- gerinc
- Tökössèg
- felelősségtudat
Ezek olyan tulajdonságok amikkel a legjobbak vannak csak felriházva :) a többi hitványnak marad a "szexkapcsi" :D
Csendes visszahuzódó vagy azért.
"Volt olyan lány aki benne lett volna a szexkapcsolatba, de mivel csendes típus vagyok így dobott, és jól megalázott emiatt."
Ez durva. Mi volt pontosan?
Nem,nem az volt.
Szexeltünk majd amiatt nem lett több alkalom mert nem vagyok beszédes. Meg azt mondta hogy nem értek a nőkhöz. Közben meg izgult, és emiatt alig nedvesedett, én meg szenvedtem vele. Ráadásul feküdt mint egy hulla.
Én meg nem vagyok valami tapasztalt a szexben, így persze hogy béna voltam.
Hat én ezt nem értem. Orulj neki, amúgy. Itt rengetegen azon panaszkodnak h senkit se találnak.
Amúgy szívesen cserélnek veled, en meg nem találkozok olyannal aki alkalmi kapcsolatot keres. Mindenki csak kapcsolatot akar tőlem.
Az 1. jól írja. Mert töketlen vagy .
Volt egy lány aki benne lett volna de te málészájú vagy, nem dugtad meg. Megérdemled ha megaláztak.
Gondoltál már arra, hogy egy lányt meg is lehet ismerni, és közelebbi, úgynevezett lelki kapcsolatba kerülni, nem csak szexkapcsolatba?
Az, hogy csendes típus vagy, nem akadály. Beszéltesd a lányt! Kérdezd az életéről, a családjáról, mindenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!