Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az igazi vesztes egy szerelmi haromszogben?
Figyelt kérdés
A feleseg aki otthon neveli a harom gyereket, a ferj aki beleszeretett a szeretobe, vagy a szerető aki tudja hogy este nem mellette alszik el a ferfi akit szeret2019. nov. 28. 08:32
3/11 anonim válasza:
Szerintem a feleseg mert o nem tehet rola , nem is tud a róla a másik kettő tudta hogy mit vállal mikor kialakult a viszony
4/11 anonim válasza:
Hát a legnagyobb vesztes a 3 gyermekes anya nyilván, persze ettől még a szerető is vesztes, mert hát nem tehet róla hogy beleszeretett egy nős pasiba.
5/11 anonim válasza:
Ha úgy nézzük, akkor a feleség DE a férfi egy vesztes már abból kiindulva, hogy család mellett más kell neki a szerető, pedig egy vesztes alkat, mert neki olyan kell aki foglalt.
7/11 anonim válasza:
Akit átvernek. A feleséget mindig, (kivéve nyitott kapcsolatban) sokszor a szeretőt is.
8/11 anonim válasza:
Mindenki vesztes, de nyilván a feleségnek a legrossza b
9/11 anonim válasza:
Sajnos a feleség, mert ő nem tehetett erről.
10/11 anonim válasza:
A gyerek/ek... jól írták előttem is.
Ám 3#-as:
Ok és okozat...
Nagyon jól tudjuk, hogy az ilyen fajta döntéseket csak akkor hoznak meg ha nem látnak kiutat belőle.
Ezzel azt akartam írni, hogy mérget vehetsz arra, hogy a feleség felé többször jelezve lett, hogy valami nem jó, de általában vagy egy intéssel, fintorral, vagy egy szemét beszólással el van intézve: nem tetszik mehetsz, van választásod, meg vagy ezer féle hasonló mondttal találkoztam. Szóval gerinctelen dolog vagy sem, 50%-ban a feleség a hibás, 50%-ban a férj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!