Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki az igazi vesztes egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az igazi vesztes egy szerelmi haromszogben?

Figyelt kérdés
A feleseg aki otthon neveli a harom gyereket, a ferj aki beleszeretett a szeretobe, vagy a szerető aki tudja hogy este nem mellette alszik el a ferfi akit szeret
2019. nov. 28. 08:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Mind a három
2019. nov. 28. 08:34
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
A feleség, egyértelműen.
2019. nov. 28. 08:36
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a feleseg mert o nem tehet rola , nem is tud a róla a másik kettő tudta hogy mit vállal mikor kialakult a viszony
2019. nov. 28. 08:38
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
Hát a legnagyobb vesztes a 3 gyermekes anya nyilván, persze ettől még a szerető is vesztes, mert hát nem tehet róla hogy beleszeretett egy nős pasiba.
2019. nov. 28. 08:39
 5/11 anonim ***** válasza:
68%
Ha úgy nézzük, akkor a feleség DE a férfi egy vesztes már abból kiindulva, hogy család mellett más kell neki a szerető, pedig egy vesztes alkat, mert neki olyan kell aki foglalt.
2019. nov. 28. 08:39
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
A gyerekek
2019. nov. 28. 08:43
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Akit átvernek. A feleséget mindig, (kivéve nyitott kapcsolatban) sokszor a szeretőt is.
2019. nov. 28. 08:45
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
Mindenki vesztes, de nyilván a feleségnek a legrossza b
2019. nov. 28. 09:45
 9/11 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos a feleség, mert ő nem tehetett erről.
2019. nov. 28. 09:49
 10/11 anonim ***** válasza:
74%

A gyerek/ek... jól írták előttem is.

Ám 3#-as:

Ok és okozat...

Nagyon jól tudjuk, hogy az ilyen fajta döntéseket csak akkor hoznak meg ha nem látnak kiutat belőle.

Ezzel azt akartam írni, hogy mérget vehetsz arra, hogy a feleség felé többször jelezve lett, hogy valami nem jó, de általában vagy egy intéssel, fintorral, vagy egy szemét beszólással el van intézve: nem tetszik mehetsz, van választásod, meg vagy ezer féle hasonló mondttal találkoztam. Szóval gerinctelen dolog vagy sem, 50%-ban a feleség a hibás, 50%-ban a férj!

2019. nov. 28. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!