Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, egy jó szex kb. mennyi ideig tartson? Hány perc az igazi?
Figyelt kérdés
2019. nov. 16. 16:52
1/4 anonim válasza:
Tök mindegy. Engem ki lehet elégíteni két perces dugással, meg egy órás szeretkezéssel is. Lényeg, hogy a férfi hogy viszonyul hozzám és mennyire izgat fel.
2/4 anonim válasza:
Pont most olvastam egy cikket arról, hogy csináltak egy felmérést, hogy a behatolástól a férfi ejakulációig átlagosan 5 és fél perc telik el.
Maga a ki-be-ki-be témából szerintem a legtöbb nőnek tényleg nem kell több 5-10 percnél, az előjáték legyen jó hosszú, hogy az ember már alig várja, hogy végre benne legyen a partnere. Onnantól meg már nem kell sok:)
4/4 anonim válasza:
Ha az előjátékot nem számolom bele, akkor 15-20 perc szerintem kielégítő tud lenni.
Igazából én egy idő után el is kezdem unni és azon vagyok, hogy a másik végre elmenjen. Legyen 15-20 perc, de az olyan, hogy...
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!