Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire zavarna ha egy nőnek csak "pihés" lenne a puncija?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon szőke a szőröm, és szinte csak kis pihék. Elég idős vagyok már ahhoz hogy szőrösödjön(18)de nálam ez az "alapállapot". Nincs semmilyen hormonális betegségem meg ilyesmi, szimplán csak ilyen. A hajam is nagyon vékonyszálú szőke(szinte fehér) illetve a testem többi részén sem látszanak a szőreim. Gyantáztatom, szóval kicsi az esély hogy valaki így látja, de azért kíváncsi lennék a véleményetekre. Nem lenne annyira "undorítóan kislányos"? Ez hátrány lenne egy kapcsolatban?2019. nov. 27. 20:16
11/17 anonim válasza:
"A kislányos az nem undorító egy felnőtt nőn hanem szexi."
A kislányos, az kislányos. A kislányos legfeljebb pedofiloknak lehet szexi, per definíció. (és igen, elég undorító, amit írtál)
F
12/17 anonim válasza:
Úgy tűnik, én leszek az első, akinek valószínűleg hiányozna az erősebb szőrzet (persze kérdés, mennyire). Nekem az intim szőrzet egy nagyon szexuális és nagyon csábító dolog, olyasmi, amivel egyszerűen nem tudok betelni.
29F
13/17 anonim válasza:
*(mármint az a kérdés, mennyire hiányozna)
15/17 Dávid86 válasza:
Teljesen jó, nagyon örülnék ha egy ilyen barátnőm lenne! Biztos vagyok benne hogy gyönyörű vagy!
17/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna.
Tetszene valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!