Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Féljek a nyalástól?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féljek a nyalástól?

Figyelt kérdés

Még sose nyaltak ki, de már nagyon vágyom rá. Illetve annyi aggodalmam van, hogy lehet nem merem szétnyitni a lábamat a pasik előtt. Mármint én abszolúte ápolt vagyok és borotvált, de mivan, ha nem tetszik a pasinak az "illatom"? Ettől tartok leginkább. Vagy mégse kéne tartanom ettől?

18/L

2019. nov. 27. 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ha tisztálkodtál, egészséges vagy és így sem tetszik, akkor nem működik a kémia, a tested illata taszító számára
2019. nov. 27. 18:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:)
2019. nov. 27. 18:59
 3/10 Lazy Lover ***** válasza:
73%
Ennyi fusztràlt nõt itt.... ha tiszta vagy lent nem fogja èrdekelni hogy milyen ott
2019. nov. 27. 19:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne tarts ettől, biztos a pasi is és te is élvezni fogjátok.
2019. nov. 27. 19:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

1) Tusolj le előtte ha ez zavar.

2) Hidd el imááááááádni fogja a pasi! Úgyhogy hajrá :) legalább "teszteled" nyalás közben a pasit, hogy mennyire figyel rád, mennyire akar a kedvedben járni, örömet szerezni neked.

2019. nov. 27. 19:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, ha tiszta vagy és pihe puha frissen borotvált, inkább abból lesz probléma, hogy nem fogod tudni kitessékelni onnan :D

Amit te szagnak hívsz, attól olyan csillogót tekintettel vigyorognak a fiúk, mint pék kutyája a meleg kiflire.

Szedd össze magadat, több bátorságot!

2019. nov. 27. 19:23
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 ez nagyon aranyos volt:D
2019. nov. 27. 19:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A punci élet a egyedül a kisfiúknak nem tetszett de a férfiak imádni fogják. Én ezer örömmel ki nyalnék megy hozzád hasonló csajt csak azért hogy megtudja milyen érzés. :D

A félénkség természetes de szerintem hamar bele lehet jönni.

32F

2019. nov. 27. 22:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el magad, ne gondolkozz ilyeneken és ha a pasi nem egy béna, akkor felejthetetlen élményben lesz részed!

Én Imádom a Feleségem kóstolgatni! A legjobb dolog a Világon! :D

2019. nov. 28. 17:13
 10/10 Faklyahhh ***** válasza:
50%
Nahh akkor kezdjük!!! 1 felejthetelen az bistos :D olyan rossz lesz sose felehted el:D 2 az mese hog ha sima akkor nem jön ki onnan az is baromság. Nem attól lesz jó vagy szép 1punci mert sima. Csaka kisgyerekeknek. 3 az illatod megint más kérdés meg az ized. Nagyon sok féle van. Tapasztalatból mondom.
2019. nov. 28. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!