Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex közben nem tudok elmenni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben nem tudok elmenni, ez gáz? Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Ha a kezevel vagy a szajaval csinálja a lany ugy siman el tudok menni, de szex kozben nem.
2019. nov. 26. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínű nem ad annyi ingert számodra a punci. Illetve az orál és kézimunka a gyengéd. Utóbbi lehet a megszokott sok maszturbálástol is sajnos, ez is tud pszichés függőséget okozni és csak így m gy az ejakuláció.
2019. nov. 26. 17:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is ez volt. Rá is paráztam utána már, hogy nem sikerül. Aztán pontosan a 10. alkalomnál meg a semmiből ment. 15 percen belül kétszer is "kicsinált" a csaj. :D

Azóta semmi problémám nincs, mindig megy.

Szóval szerintem nálad is ez lesz. Idő kérdése csak, és menni fog. Ne görcsölj rá, ez a lényeg!

2019. nov. 26. 17:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Tudat alatt valami visszahúz, gátol - illetve egy idő múlva te saját magad, hogy rágörcsölsz. Nyugi a szex nem lóverseny, érezd jól magad, elégítsd ki a partnered és utána kérd meg, hogy elégítsen ki ő is. Nincs a szexnek "etalon" módozata mindenki máshogy találja meg neki hogy a legjobb.
2019. nov. 26. 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Az ejakuláció retarda kifejezésre keress rá gúglin.

Ugyanebben a cipőben járok. Volt egyszer egy barátnőm, akibe mélységesen szerelmes voltam. Tőle úgy bezsongtam, hogy nem volt ilyen problémám, de az összes többi lánnyal igen.

2019. nov. 26. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!