Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott házasság?
Mi a fax van veled kérdező? Most ami válasz nem tetszik, arra azt mondod hogy nem releváns? Fogadd el, hogy az emberek többségének az a véleménye hogy ez nem helyes és nem működhet.
Ha te nem így érzed, akkor nem kérdés ez, csak önmegerősítési vágy. Abban ilyen témában nem fog sikerülni.
Te talán tudod hogy miről beszélsz? Neked sincs több fogalmad mint azok akik írnak ide.
Évek óta működő nyitott házasságod van talán? Ha nem, akkor mit fölényeskedsz? Ha van akkor mi a kérdés értelme?
hűűű, ezért ez nehéz és tág kérdés.
Működni működhet, de szerintem csak nagyon kemény feltételekkel és játékszabályokkal.
Ahogy én el tudom képzelni az az, hogy:
- VAGY jártok olyan partikba, mondjuk Swinger, ahol kiélhetitek magatokat, bármi is a fantázia
- VAGY van néha egy szabad estétek, amikor ez megengedett, esetleg ha el vagytok utazva business úton.
Szerintem akkor működik, ha valamennyire a másik tisztában van a dologgal. Ha már titkolózások vannak, átverések, hazugságok, akkor mérgezik a kapcsolatot.
Ha pedig szeretői viszonyt tartotok fent, akkor nem fog menni, hiába képzeltek el sok dolgot. Mégpedig, biztos, hogy egy idő után érzelmek fognak előjönni. Egy visszatérő ember lesz az életben, aki előtt meg fogtok nyílni és kezd majd egyre több kialakulni. Második, hogy egy fix extra ember sok időt elvesz. Az is egyfajta kapcsolat és egy kapcsolat, bármilyen is, időt igényel. És nem csak a heti 1 óra légyott van, hanem tényleges üzenetek, SMSek, telefonálás stb. Hiába mondod, hogy az 5 perc, de ha éppen akkor kapod az SMSt amikor otthon a férjeddel és gyerekeddel játszol és visszaírsz, akkor az ő idejükből veszed el a figyelmed, ami persze rombolja az otthoni létet.
Én szerintem a legtisztább a swingerezés, főleg ha együtt mentek. Sok pár jár úgy ilyen bulikba, hogy ki akarják tombolni magukat, aznap este azt csinálnak amit akarnak, sőt, együtt is jól érzik magukat, majd boldogan, kézen fogva mennek haza, mert mindenki kielégült és örül a másiknak. Együtt csinálták, együtt élvezték. Az viszont nekem lélekromboló lenne ha otthon hagynának gyerekkel, kupival, mosogatnivalóval, hogy "na most anya elmegy a szeretőjéhez pár órára, te addig fektesd le a gyerekeket és ne bánkódj, holnap te mehetsz el qrvázni ha akarsz". Az szerintem már nem házasság, az csak együttélés.
"Magyarázhatod hogy mennyire jó, de valójában amíg szeretsz valakit, máshoz hozzá sem tudsz érni."
Az te vagy.
Ilyen elképzelésem van nekem is erről, ezek szerint működhet és működik is
Köszönöm.
11 éve élünk nyitott házasságban, tökéletesen működik.
Ez szerintem az átlagosnál magasabb szintű elfogadást és bizalmat igényel, az emberek többségénél valószínűleg nem működne.
Természetesen nem arról van szó nálunk sem, hogy mindenkivel, meg minden nap stb., sajnos az emberek fejében valamiért ez a tévképzet alakult ki a nyitottságról.
Meggyőzni nem szeretnék (és nem is tudnék) senkit az ellenkezőjéről, mindenki élje úgy az életét, ahogy neki jólesik. Ha a monogámia nyugtatja meg, akkor a nyitott házasságot úgy sem fogja elfogadni, mint ahogy már mi sem tudnánk elképzelni az életünket monogám kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!