Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Ti hogyan tartjátok tisztán a puncitokat? 19/L
Van egy fiú akivel már majdnem együtt vagyok és majd ha szexre kerül a sor, megbeszélem vele,mit preferál(konkrétan itt arra gondolok,hogy vajon szereti-e az orált).
Volt egy fiú akivel kb. egy éve lefeküdtem,-egy régi legjobb barát egyben így megbíztam benne -, ő volt nekem az első és türelmes volt ,viszont csak én elégítettem ki szájjal.
Ha most adódik majd az alkalom,hogy ez a 24 éves fiú kinyaljon, nyilván érdekelni fogja a puncim illata, íze. Ti mit használtok, hogy mindig jó illatotok legyen? Nekem alapvetően sok a folyasom és mindig használok tisztaságit,viszont ezen kívül is intim mosakodót és van ilyen törlőkendőm is. Szerintetek ez elég? Nem szeretném ,ha majd megriadna az esetleges kellemetlen tapasztalatok alapján:/. Nyilván eszembe se jutna megmosdás/zuhanyzás nélkül lefeküdni vele, mint ahogy eddig se tettem azzal az előző sráccal. Főleg azért,mert hogy néz ki,ha húzza le a bugyimat és valami fehér van rajta. Elég undorító lehet számukra. Meg azért annak van szaga is nyilván.
Tehát a kérdésem az lenne,hogy ti is ennyit tesztek az ügy érdekében vagy még van valami jó tippetek? Nem szeretnék igénytelen lenni,ezért kérem a tanácsotokat.
Köszönöm előre is a segítséget:)
Ha kellemetlen, szúrós szagú a folyásod és még irritál is akkor gomba. Legközelebb kérj kenetvételt a nőgyógyásztól ettől függetlenül.
Amúgy bőven elég ha megmosod, nem kell rá 50 féle csodakencefice. Tegyél be egy tisztaságit, szex előtt szaladj el tusolni és kész.
A kérdezőnek nincs semmi baja sem, csak aggódik, h milyen lehet a puncija illata, nehogy véletlen szagos legyen.
Egyébként elég ha tusfürdővel átmosod, és kész. Nem kell mindenféle.
Felejtsd el ezt a sok lemosot meg hasonlokat. Az a jo ha a puncinak punci illata van. Engem is, meg a legtobb ferfit baromira izgatja a finom punciszag. Csak nektek budos, nekunk izgato.
Mosd meg furdeskor es kesz.
Nekem is van mindennap folyasom, ez teljesen normalis. Akkor van probléma ha büdös, megváltozott az állaga, színe. Egyik párom sem undorodott tolem emiatt,nyugi.
Én este megmosom a puncimat lactacyd intim lemosoval, nekem az nagyon bevált. Szoktam még néha nedves torlokendot hasznalni, de azt se viszem túlzásba. Ha azt szeretned hogy jo ízű es illatú legyél akkor inkabb a táplálkozásra figyelj oda!
Miért irtok ilyen hülyeséget hogy a folyás az normális???
De kérdező te neked valami bajod van ha ilyenek vannak, mint folyás meg szaga is van.
Egy egészséges puncinak nincs szaga, és annk pont elég a tiszta vizes mosdás is.
Mint irják ne legyen szuappan szagú sem.
Kedves 9.
Leírta h fehér folyása van az pedig természetes jelenség, nem betegség eredetű!
Ne ijesztgesd szegény kérdezőt így ís stresszel. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!