Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex? Mikor? Kivel?
Én is így vagyok. Mármint én is azzal szeretném először csinálni, akibe szerelmes vagyok, kapcsolatban. Libidóm persze van, nem egyszer borultam ki, de akkor is meg most is tudom, hogy gondolhat bárki halvérűnek, id*ótának, leszbikusnak, akármit hozzám vághat szóban, nekem óvoda óta ez az elképzelésem, amihez bőszen tartom magam. Kinek mi. Én így élem az életemet. Aki nem, azzal sincs baj. Ha te úgy érzed, eleged volt, nem fogod megbánni, tedd meg.
Engem a szüzesség része igazából hidegen hagy, mert könyörgök, hivatalosan csak egy hártya. Ha máshogy nézem, a szex is csak szex, láb szét, pénisz be. Nincs benne bonyolult. Mégis úgy képzelem el, számomra olyan intim közelség, amit csak azzal szeretnék, aki izgat, akit szeretek, akinek örömet szeretnék okozni, vágyom a testiségre vele, az intimitásra.
Szóval... rajtad múlik. Ha nem bánod meg, nem akarsz tovább várni, tedd meg. De ha belül úgy érzed, már akkor is várni akarsz, ha 19 évig sikerült, ne tedd meg.
18/l
Olvasd vissza a kérdésed kérdező, tele van ellentmondásokkal. Az igaz szerelmet várod mégis azon gondolkodsz hogy odaadnád magad egy p.ncivadásznak..
Amúgy nyugi, 19 évesen nagyon aranyos, hogy azon aggódsz, hogy nem lesz ilyen ember. Lesz. Hamar. És akkor nagyon meg fogod bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!