Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kb mennyi időnként szoktátok kérni popsiba?
Figyelt kérdés
Már akik szeretik az effajta élvezeteket.2019. nov. 25. 17:18
12/23 anonim válasza:
Nem szomtam kérni de ha a pasi akarja akkor engedem
13/23 anonim válasza:
Soha nem kérem magamtól, de ha a párom akarja, akkor engedem, és élvezem is.
15/23 anonim válasza:
#14 Hehe. :)
Néha szokott fájni, de szerintem kibírható szinten, nem az a nagyon durva, elviselhetetlen fájdalom. Több az élvezet benne.
16/23 anonim válasza:
Kérni sose kérem, és nem is fogom. Félévente egyszer megengedem.
17/23 orton válasza:
"Megengedem"
Tehat szenvedes megy puszira :D tok mindegy h hetente vagy evente. Mi ertelme?
Es milyen "ferfi" az egy kapcsolatban aki csak azert kap valamit mert megengedik neki? :D
18/23 A kérdező kommentje:
17, szerintem is, egészen megdöbbentő hozzáállás az ilyen!
2019. nov. 27. 18:49
19/23 anonim válasza:
Ha valaki egyáltalán nem akarja, az szerintem nem engedi. :D Legalábbis ez lenne a logikus.
Én imádom azt az utat, ahogy eljutunk odáig, hogy beengedjem a lompost. :3 Rengeteget fűz, izgat előtte a párom, és igazából még maga az aktus sincs ellenemre, sőt.
20/23 orton válasza:
Ugy ertem az egesz engedes egy vicc. A jo szex nem kompromisszumon alapszik. Kapcsolat tobbi reszei alapulhatnak, szexben osszhang kell. Hogy nezhet egy no ferfikent a parjara akinek engedni kell egy dolgot neha mint egy kis gyereknek hogy a kedvere tegyen olykor? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!