Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan közületek, aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan közületek, aki nem szeret ujjazni? A pasim valamiért nem szeret engem ujjazni, maximum pár mp-ig, pedig tudja, hogy engem izgat és kérem is

Figyelt kérdés
2019. nov. 25. 01:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan nő is aki nem szereti ha ujjazzák valószínű hogy ez egy rossz/kellemetlen emlèk miatt van.Mondjuk a nőknèl lehet fájdalmat okozni ha valaki rosszul csinálja,de lehet hogy a párod csak egyszerűen nem szereti a hüvelyváladèkot a kezèn,vagy valami hasonló próbáltál már beszèlni vele erröl?
2019. nov. 25. 01:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Megcsináljam neked?

35F

2019. nov. 25. 01:52
 3/5 anonim ***** válasza:
93%

Fura a pasid. Én nagyon szeretek ujjazni is, nyalni is. A magam részéről az aktus (szinte) nélkülözhetetlen részének tartom ezeket.

40F

2019. nov. 25. 02:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Uh hát ez kellemetlen valószínű nem szereti a puncinedvet. Szerencsere nekem nem volt még ilyen problémám szeretnek nyalni engem meg ujjazni is
2019. nov. 25. 02:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Keress olyat, akivel összeilletek az ágyban. Bár még nem hallottam olyan pasiról, aki nem szeret ujjazni... Úgy látszik, hogy most nem volt szerencséd.
2019. nov. 25. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!