Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy nőként vágyom az anál szexre?
Az ujjazas kellemes ha magadnak csinalod mert te iranyitasz
Ha mas csinalja neked az nem feltetlen lesz olyan kellemes. Mert mem erzi h neked hogy jo eppen.
Farokkal meg plane nem erzi a pasi a legtobb nem fogja fel h finoman kell csinalni es nem mint egy allat.
Analis szexet pl es csak igy vagyok hajlando ha en iranyitok, vagy lovagloban vagy oldalt. Kutyaban kizart mert ugy tud a legjobban fajni ha a pasi allat. Es a tobbi hasonlo poz sem jo emiatt.
Ha mar osszeszoktatok a pasival tudja es kepes rad figyelni kozben akkor persze barmely poz jo. De ehhez az kell h a pasi tudja konkrollalni a sajat testet es a szexhez valo viszonyat.
Ha vágysz rá, akkor normális. Mások nézete ne érdekeljen.
Ffi.
Teljesen normális, én is így voltam vele. Senki nem erőltette, csak izgatott a gondolat. Háromszor csináltuk is, hosszabb-rövidebb szünetekkel, de rá kellett jönnöm, hogy nálam a varázs elmúlt, így azóta nem csináljuk. Lekattantam róla, mert nekem nem adott olyan jó élményt, mint a hagyományos punciszex. Ettől függetlenül lehet, hogy neked meg bejön, szóval ha van megbízható partnered, akkor hajrá. Ha nem jön be, max. nem csináljátok többet. :)
n36
Én ki is nyalnám neked előtte! ;)
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!