Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális, hogy nőként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy nőként vágyom az anál szexre?

Figyelt kérdés
Nő vagyok és még nem próbáltam, de nagyon szeretném kipróbálni, hogy milyen... ez normális? Mert szinte mindenhol azt olvasom, hogy a lányok nem szeretik...10-ből kb 9 utálja. Én maszti közben szoktam ujjazni a popsimat, mert sokkal nagyobbat élvezek tőle.
2019. nov. 24. 11:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Az ujjazas kellemes ha magadnak csinalod mert te iranyitasz

Ha mas csinalja neked az nem feltetlen lesz olyan kellemes. Mert mem erzi h neked hogy jo eppen.

Farokkal meg plane nem erzi a pasi a legtobb nem fogja fel h finoman kell csinalni es nem mint egy allat.

Analis szexet pl es csak igy vagyok hajlando ha en iranyitok, vagy lovagloban vagy oldalt. Kutyaban kizart mert ugy tud a legjobban fajni ha a pasi allat. Es a tobbi hasonlo poz sem jo emiatt.

Ha mar osszeszoktatok a pasival tudja es kepes rad figyelni kozben akkor persze barmely poz jo. De ehhez az kell h a pasi tudja konkrollalni a sajat testet es a szexhez valo viszonyat.

2019. nov. 24. 11:40
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Nekem az a jobb, ha a partner ujjazza. N
2019. nov. 24. 12:04
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha vágysz rá, akkor normális. Mások nézete ne érdekeljen.

Ffi.

2019. nov. 24. 12:59
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális, én is így voltam vele. Senki nem erőltette, csak izgatott a gondolat. Háromszor csináltuk is, hosszabb-rövidebb szünetekkel, de rá kellett jönnöm, hogy nálam a varázs elmúlt, így azóta nem csináljuk. Lekattantam róla, mert nekem nem adott olyan jó élményt, mint a hagyományos punciszex. Ettől függetlenül lehet, hogy neked meg bejön, szóval ha van megbízható partnered, akkor hajrá. Ha nem jön be, max. nem csináljátok többet. :)

n36

2019. nov. 24. 13:20
 15/24 anonim ***** válasza:
87%
Én férfiként is. Dildóval játszom, 18/4. 🙂 Tövig csüccs bele. Meg is dughwtnál felcsatolhatóssal. Én meg a sajátommal téged, golyókig.
2019. nov. 24. 14:21
 16/24 anonim ***** válasza:
13%
Nagyon kipróbálná, de privátra nem reagál.
2019. nov. 24. 15:00
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Én ki is nyalnám neked előtte! ;)

32F

2019. nov. 24. 16:40
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Biztos forrásból tudom, hogy sok nőnél, de férfinál is - a végbélnyílás környéke (is) erogén zóna. Akkor miről beszélünk? Fő, hogy tiszta legyen.
2019. nov. 24. 16:49
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen barátnőt keresek. :D
2019. nov. 24. 16:49
 20/24 érdeklődő35 ***** válasza:
65%
Te vagy 10ből az az 1. Így neked teljezen normális🙂
2019. nov. 24. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!