Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit éreztek orgazmuskor csajok?
Én egyetlen egyszer éltem át olyan orgazmust, amiről biztosan tudom, hogy az volt. Teljesen váratlanul ért, maszti közben hirtelen ritmikusan összehúzódott a hüvelyem többször is és végigrezonált a hüvelyemben ez a néhány másodpercig tartó rángatózás.
Jó érzés volt, de sokkal nagyobb gyönyört éltem át később egy igazi partnerrel, pedig vele soha nem jutottam el erre a fajta orgazmusra. 6 évig próbálkoztunk, de nem. Utóbb azt gondolom, volt orgazmusom időnként, de az a fajta, ami sokkal kevésbé egyértelmű. Ezt többször átéltem, más partnerrel is:
a legjobb résznél, amikor azt éreztem, hogy a gyönyörtől mindjárt felrobbanok és bár sose hagyná abba a partnerem a lökéseket, egyszer csak kiszállt belőlem minden erő és átéltem egyfajta holtpontot, ami után képtelen voltam élvezni a folytatást. Ilyenkor hosszabb-rövidebb ideig kiégettnek, üresnek érzem magam, nem jár gyönyör érzettel semmi. Nem feltétlen ér véget ezzel az aktus, jártam már úgy, hogy a partnerem folytatta és egy másik pózban újra beindított, de az is előfordult, hogy képtelen voltam a továbbiakban az élvezetre. Sajnos ez a holtpont nálam hiányérzettel jár, de szerintem orgazmus mégis, mert pontosan azt érzem onnantól, amit többen leírtak orgazmus után.
Aztán van az a fajta, amikor a pasi azt hitte, hogy orgazmusom van, mert eláztattam az ágyat, annyira ömlött belőlem. Pedig az nem orgazmus volt, simán élveztem a szeretkezést. Ha nagyon élvezem, kontrollálhatatlan mennyiségben ömlik belőlem, de nem jár orgazmus érzéssel.
Szóval néha én se tudom, volt-e már orgazmusom valaha azt az első hüvelyrángásosat leszámítva, mert az egyértelmű, de feleolyan élvezetes se volt, mint igazi partnerrel szeretkezni orgazmus nélkül.
Ilyen egy tuskó semmit mondó kérdésre nem lehet Normális választ adni
Mindenkinek más
Kb ezer ilyen kérdés van, ne legyél már ilyen nyomorék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!