Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit éreztek orgazmuskor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit éreztek orgazmuskor csajok?

Figyelt kérdés
Tisztán a fizikai érzetekre lennék kiváncsi. Egy nagyon erős, intenzív valamit, vagy egy kellemes bizsergető érzést esetleg? Előjelek orgazmus előtt mik vannak?
2019. nov. 23. 17:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Erősebb erzest
2019. nov. 23. 18:41
 12/16 anonim ***** válasza:
88%

Én egyetlen egyszer éltem át olyan orgazmust, amiről biztosan tudom, hogy az volt. Teljesen váratlanul ért, maszti közben hirtelen ritmikusan összehúzódott a hüvelyem többször is és végigrezonált a hüvelyemben ez a néhány másodpercig tartó rángatózás.

Jó érzés volt, de sokkal nagyobb gyönyört éltem át később egy igazi partnerrel, pedig vele soha nem jutottam el erre a fajta orgazmusra. 6 évig próbálkoztunk, de nem. Utóbb azt gondolom, volt orgazmusom időnként, de az a fajta, ami sokkal kevésbé egyértelmű. Ezt többször átéltem, más partnerrel is:

a legjobb résznél, amikor azt éreztem, hogy a gyönyörtől mindjárt felrobbanok és bár sose hagyná abba a partnerem a lökéseket, egyszer csak kiszállt belőlem minden erő és átéltem egyfajta holtpontot, ami után képtelen voltam élvezni a folytatást. Ilyenkor hosszabb-rövidebb ideig kiégettnek, üresnek érzem magam, nem jár gyönyör érzettel semmi. Nem feltétlen ér véget ezzel az aktus, jártam már úgy, hogy a partnerem folytatta és egy másik pózban újra beindított, de az is előfordult, hogy képtelen voltam a továbbiakban az élvezetre. Sajnos ez a holtpont nálam hiányérzettel jár, de szerintem orgazmus mégis, mert pontosan azt érzem onnantól, amit többen leírtak orgazmus után.

Aztán van az a fajta, amikor a pasi azt hitte, hogy orgazmusom van, mert eláztattam az ágyat, annyira ömlött belőlem. Pedig az nem orgazmus volt, simán élveztem a szeretkezést. Ha nagyon élvezem, kontrollálhatatlan mennyiségben ömlik belőlem, de nem jár orgazmus érzéssel.

Szóval néha én se tudom, volt-e már orgazmusom valaha azt az első hüvelyrángásosat leszámítva, mert az egyértelmű, de feleolyan élvezetes se volt, mint igazi partnerrel szeretkezni orgazmus nélkül.

2019. nov. 23. 19:01
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Orgazmust! (hülyegyerek!)
2019. nov. 23. 19:14
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen egy tuskó semmit mondó kérdésre nem lehet Normális választ adni

Mindenkinek más

Kb ezer ilyen kérdés van, ne legyél már ilyen nyomorék

2019. nov. 23. 19:22
 15/16 A kérdező kommentje:
Jó jó igazad van! Nyugodj meg, leülhetsz! ;)
2019. nov. 23. 20:43
 16/16 A kérdező kommentje:
#12 Köszi! :) Kb pont ugyan ez van nála is! Ezért nem tudjuk hogy pontosan mi is van.
2019. nov. 23. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!