Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgalmas punciméretes kérdés 2. 0 Olyan válaszolók akiknek sikerült már 16 és 20 centi között megmérni felülről szabályosan. Találkoztak ezek után olyan nővel akinek nem érték érezték belül a végét a jó méretük ellenére más nőkhöz képest?
Fordítsa majd le valaki nekem magyarra.
Köszi
Figyelj. Nekem 14 centi. Exem azt mondta, 17-hez van szokva.
Ehhez képest jajjgatott, hogy már fáj, annyira mélyre megy. Ergo... hiába vársz itt erre normális választ.
Egyrészt, a hüvely rohatul rugalmas, másrészt, kevés pasi mér jól xD
Definiáld kérlek a szabályos farokmérést először is.
Aztán olvasd el amit írtál, és ha sikerül megérteni, akkor beszélgess továbbra is magaddal.
Szabályos farokmérés BPEL felülről csontig nyomott mérővel.Lehet az ánusztól mérni de az 10 12 centivel hosszabb.El lehet viccelni személyeskedni terelni.Lehet definiálni a pontos mérést de lehet hogy 1-2centit nem tudsz berakni belőle.Szóval az csak a centiméternek szóló dicsekvés.Kerülitek a válaszadást.
Tettszik a #3 as válaszadó válasza.Ebből már tanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!