Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti be szoktátok nyálazni a mutató és középső ujjaitokat mielőtt a puncihoz értek vagy elkezditek simizni? Ha igen akkor miért?
Igen beszoktam nyálazni, mert a barátnőm úgy szereti. Viszont van olyan, hogy a bugyiján keresztül érzem milyen nedves, ilyenkor csak kicsit izgatom és bedugom.
Szájába nem szoktam, ö sem igényli és én sem.
Amikor még csak kívülről simogatom, akkor nem mindig. Ilyenkor persze végig roppant finoman érek hozzá, hogy ne "tapadjak", ne legyek durva, mert ugye az nem élvezetes.
Simogatás közben eddig szinte mindig azt tapasztaltam, hogy mire elérek a bejárathoz, már rég tocsog a lány, szóval plusz síkosításra nem nagyon volt szükség. Ha mégis, akkor természetesen nyálaztam, jó kedvvel, bőséggel. :)
Mielőtt a középső ujjammal először behatolnék, a már nedves puncit is szoktam még kívülről simogatni egy darabig, miközben vissza-visszatérek a bejárathoz, hogy rásíkosítsak az ujjaimra. Nagyon izgató, ahogy egyre több nedv termelődik, és egyre síkosabb az egész mindenség... Ennek végére a középső ujjamnak gyakorlatilag nincs száraz felülete.
Általában mikor a második ujjam is beteszem, azt szoktam nyálazni, mert amíg csak a középső munkálkodik bent, addig a mutató kissé kiszárad. Ezt már szájjal szoktam, mert az gyors és praktikus. És hát ugye az ajkakat, nyakat, mellbimbókat, pocit, combokat nem szabad sokáig magára hagyni... :)
Szex közben egyik ujjam sem szoktam a nő szájába tenni, de volt már, hogy a nő magától "vette kezelésbe" az ujjam, miután épp az arcát simogattam. Nem is gondoltam, hogy ennyire izgató tud lenni, ahogyan gyengéden szívja, és a nyelvével köröz az ujjam körül a szájában. Mintha egy második szerszámom lett volna az ujjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!