Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb pasit zavarna ha egy lány szűz lenne?
Erre 2 lehetőség van.
1. Igen zavarja mégpedig azért mert nem szeretne a szexből kínlódást csinálni mire megtanulod hogy hogyan js csináld. Ők olyanra vágynak akiknek van tapasztalata szex terén mert nem akarnak tanítóbácsisat játszani.
2. Külön izgatja ha a lány tapasztalatlan vagy akár szűz. Mivel így ő lehet az aki bevezethet a szexualitás operatív részleteibe ez pedig egyfajta teljesítményérzetet ad számára.
Az hogy ezek közül az adott férfi milyen attól függ hogy a kielégülés vágya vagy az egó hízása dominánsabb benne ennél a kérdésnél.
Tekintve hogy a férfi akit említettél kezdeményezett nálad valószínű hogy a második csoport képviselője. Bár a fiatal lányok közül sokan nincsenek tisztában vele de észrevesszük azokat a jeleket amiket önkéntelenül adnak. Látjuk ha zavarban vagytok.
Én is azok közé tartozom, aki szívesen vezetne be szép fokozatosan egy lányt az erotika és a szexualitás világába.
48+Ffi
Engem nem zavarna.
Van bőven tapasztalatom, szívesen átadnám :P
30f
Engem rohadtul nem zavarna. Tapasztaltabb csajoknál is megállom a helyem de egy szűzet tanítgatni izgalmas lenne. :)
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!