Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nézik és nevetik ki a szűz férfiakat?
Ösztönösen érzik, hogy nekik még egy csaj se jött össze, annyira bénák.
A valódi okát viszont nem ismerik.
"Ők sem néznek le titeket mert rendszeres szexuális kapcsolataitok vannak."
R ibanc
K urva
Sz ajha
Lotyó
Cafka
Ennyi szinonimája van a változatos szexuális életet élő nőknek, szoval kérlek mondd, hogy nincsenek lenezve.
Ha a nők megvetéssel néznének a szűz férfiakra, akkor már ugyanilyen kultúrája lenne a megalazasotoknak.
Nem kell általánosítani!
Egyaltalan nem nézem le a szűz férfiakat. Viszont aki még 30évesen is szűz azzal komoly gondok lehetnek.
Mikor társkeresőztem rendszeresen kifogtam a 20-25-30 év közötti kocka fiúcskákat, akik szűzek voltak. Talán a leírásom tetszett nekik.
Miután küldtem magamról képet nekik sokan nemhogy válaszra nem méltattak, de konkrétan tiltottak.
Ezek után nem tudok komolyan venni egy ilyen korú szűz fiút sem. "nem a külső a lényeg" - jah persze, mindig ők kértek előbb képet.
Jah, amúgy azóta lefogytam, a fogyszabályzó rendbe tette a fogaimat, az arcbőröm is sokat javul. Szóval nem is kellett visszamenjek társkeresőre partnért.
De ez valahogy nagyon bennem maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!