Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit tennétek ha amikor hazaértek kikötözve feküdne az ágyatokban egy nagyon helyes, meztelen pasi?
Figyelt kérdés
Dugnátok vele?2019. nov. 23. 13:11
1/18 anonim válasza:
Hivnam a rendorseget betores es zaklatas miatt
2/18 anonim válasza:
Kirohannék és hívnám a rendőröket.
3/18 anonim válasza:
Ha az akire vágyom nem gond. De meglepődnék , mert nincs kulcsa .
Viszont ha vadidegen biztos rendőrség
4/18 anonim válasza:
Rendőrség. Egy helyes pasi nem attól lesz vonzó hogy "csak úgy ott van" hanem attól amit tesz, ahogy próbál "meghódítani".
5/18 anonim válasza:
Nem hívnák ezek a rendőrséget. Tudod te is hogy mit tennének? Minek kérdezel ilyeneket?
6/18 anonim válasza:
Kedves #5-ös a 3-ad vagyok . Igenis kihívnám . Ha nem az , akire vágyom nem ez jutna elsőre az eszembe , mert bàr lehet nagyra tartod magad nem minden nőnek a farok méret és a külcsíny a fontos
8/18 anonim válasza:
Van, aki egy ütő, dobôkockás jelenetet játszana le vele...
9/18 anonim válasza:
Hülye lennék lefeküdni vele, jézusom.
Azonnal hívnám a rendőröket.
10/18 anonim válasza:
Annyira bírom az ilyen "okos" férfiakat akik a nőknél is jobban tudják. Hidd el hogy én is tényleg hívnám a rendőrséget. Mi a francért feküdnék le egy idegen pasassal ha a párommal is fél év kapcsokat után feküdtem le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!