Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Emiatt nem tudok/nem merek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt nem tudok/nem merek szexelni?

Figyelt kérdés

Voltam 3 sráccal eddig, ebből 2 pasival volt "komolyabb dolog is", ami annyit takar, hogy több volt, mint csók és kiverés. Aztán mindkét sráctól kaptam a kritikákat, eközben még nagyon rosszul csinálták azt is, amit. Szóval, hogy nekem azóta eléggé elgondolkodtató már egy találka is. Baromira kívánom a szexet, komolyan ki vagyok éhezve, de félek bárkivel is lefeküdni, mert lehet ugyanolyan kritikákat kapok. Mit tegyek?

18/L (Tényleg 18 éves lány vagyok, nem szeretnék vádló privátokat, köszönöm.)

2019. nov. 23. 08:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Bármit is gondolsz, ezek nem komolyabb dolgok voltak. Messze nem vagyok egy vékony, párductestű nő, sosem voltam, de egyik partnerem sem alázott meg szóban soha. Ilyen szituáció még csak fel sem merült. Ráadásul te már két ilyenbe is belefutottál. Válogass jobban, várd meg, hogy igazán szimpatikus legyen a srác, megismerd, akkor tuti, hogy nem kapsz többé ilyen kritikát.

36

2019. nov. 23. 13:42
 12/16 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsokat, köszönöm:)
2019. nov. 23. 14:13
 13/16 anonim ***** válasza:
49%

Kell egy Férfi, aki visszaépíti az önbizalmad! 😉

48+Ffi

2019. nov. 23. 14:26
 14/16 A kérdező kommentje:
30 felettiekkel nem igazán szeretnék...
2019. nov. 23. 16:30
 15/16 anonim ***** válasza:
49%
Sebaj! 18 vagy, abszolút érthető. De egy kísérletet megért 😉😎🤣
2019. nov. 23. 16:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Ezek csak bunkó parasztok voltak.

Szóval hajrá! :)

2019. nov. 23. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!