Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt nem tudok/nem merek szexelni?
Voltam 3 sráccal eddig, ebből 2 pasival volt "komolyabb dolog is", ami annyit takar, hogy több volt, mint csók és kiverés. Aztán mindkét sráctól kaptam a kritikákat, eközben még nagyon rosszul csinálták azt is, amit. Szóval, hogy nekem azóta eléggé elgondolkodtató már egy találka is. Baromira kívánom a szexet, komolyan ki vagyok éhezve, de félek bárkivel is lefeküdni, mert lehet ugyanolyan kritikákat kapok. Mit tegyek?
18/L (Tényleg 18 éves lány vagyok, nem szeretnék vádló privátokat, köszönöm.)
Bármit is gondolsz, ezek nem komolyabb dolgok voltak. Messze nem vagyok egy vékony, párductestű nő, sosem voltam, de egyik partnerem sem alázott meg szóban soha. Ilyen szituáció még csak fel sem merült. Ráadásul te már két ilyenbe is belefutottál. Válogass jobban, várd meg, hogy igazán szimpatikus legyen a srác, megismerd, akkor tuti, hogy nem kapsz többé ilyen kritikát.
36
Kell egy Férfi, aki visszaépíti az önbizalmad! 😉
48+Ffi
Ezek csak bunkó parasztok voltak.
Szóval hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!